Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Εκδήλωση για το Bullying στο Δημοτικό Σχολείο Δοκιμίου

Εκδήλωση για το Bullying στο Δημοτικό Σχολείο Δοκιμίου

Σχετική εικόναΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Γονείς, Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί & Συνδημότες,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δοκιμίου σας προσκαλεί στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Παιδοψυχολογίας και Συμβουλευτικής την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 – 19:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου με θέματα:

1.«Ανάλυση Περιπτώσεων Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying). Οι μηχανισμοί που σχετίζονται με τις συμπεριφορές καλυμμένης επιθετικότητας και βίας στο δημοτικό σχολείο. Ο εντοπισμός των συμπτωμάτων στα παιδιά και ο τρόπος παρέμβασης στο σχολικό περιβάλλον από τον εκπαιδευτικό »

2. «Συμπεριφορές καλυμμένης επιθετικότητας και εκφοβισμού σε παιδιά του δημοτικού σχολείου. Ο ρόλος της οικογένειας στην ανίχνευση των συμπτωμάτων του παιδικού εκφοβισμού. Συμπεριφορές και τρόποι ανίχνευσης και αντιμετώπισης της παιδικής επιθετικότητας μέσα στο ενδο-οικογενειακό περιβάλλον.»

Με εισηγητές τους:

* Δρ. Κουράκη Σήφη (Phd), Παιδοψυχολόγος – Παιδαγωγός – Νευροψυχολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, και την κα

* κα Χρύσα Μπλάγκα – Κουράκη, Κλινικός Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια (ζεύγους – ομάδας – οικογένειας),

Τη συζήτηση θα παρουσιάσει και θα προλογίσει η κα Παναγιώτα Κόκκοτου, Εκπαιδευτικός (Μεταπτυχιακή σπουδάστρια) με αναφορά σε ανώνυμη μελέτη περίπτωσης παιδικού – σχολικού εκφοβισμού (Bullying).

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας!

Με εκτίμηση ο πρόεδρος του Δ/Σ

Βασίλης Π. Παπούτσης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.