Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Εκδήλωση εορτασμού Πολεμικής Αεροπορίας στο 4ο Δημ. Σχολείο Μεσολογγίου

Εκδήλωση εορτασμού Πολεμικής Αεροπορίας στο 4ο  Δημ. Σχολείο Μεσολογγίου

unnamedΜε την ευκαιρία της Εορτής του Προστάτη της Πολεμικής  Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στο 4ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου, εκδήλωση αφιερωμένη στην Πολεμική Αεροπορία η οποία οργανώθηκε με τη συνεργασία της Διεύθυνσης του Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την οποία παρακολούθησαν οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του σχολείου.

  Ομιλητής υπήρξε ο Ανθυποσμηναγός κ. Ιωάννης Χουλιάρας ,Αξιωματικός του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου ο οποίος  αναφέρθηκε στην Ιστορία και το Έργο της Πολεμικής Αεροπορίας  , καθώς επίσης και στις σχολές Ιπταμένων , Μηχανικών και Υπαξιωματικών από τις οποίες προέρχεται το στρατιωτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και προβολή βίντεο, να γνωρίσουν το δύσκολο και ηρωικό έργο που επιτελεί το προσωπικό της Ένδοξης Αεροπορίας μας, το οποίο φροντίζει νύχτα και μέρα για την προάσπιση της Πατρίδας μας και να υποβάλλουν αρκετές ερωτήσεις στις οποίες έλαβαν τις κατάλληλες απαντήσεις.

Στους μαθητές δόθηκαν αυτοκόλλητα ,χαρτοκοπτική και αφίσες από τον φετινό εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ στον Ανθυποσμηναγό κ. Ιωάννη Χουλιάρα απονεμήθηκε αναμνηστικό από την διευθύντρια του σχολείου κ. Δήμητρα Αρτηνού , η οποία μαζί με τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν τόσο τον κ. Ανθυποσμηναγό όσο και τον Διοικητή του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου κ. Παπαχήστο , ο οποίος ανταποκρίθηκε πρόθυμα στην πρόσκληση που του απευθύνθηκε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

                                             Με  εκτίμηση

                                     Για το  Διοικητικό  Συμβούλιο

           Ο  Πρόεδρος                                                                             Η  Γραμματέας

   Χρήστος Πρεβεζάνος                                                                           Ε. Καπούλα

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.