Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Εκδήλωση στην πλατεία για το ηλεκτρονικό καλάθι προϊόντων- Μικρό το ενδιαφέρον

dfhdfdfh

fhj;fsdh

lhjlhjl

sdfjjjj

sdgsdgdg

Σε εξέλιξη είναι στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου η πρώτη ανοικτή εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση για τη χρήση του Ηλεκτρονικού Καλαθιού Προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την δωρεάν εγγραφή των ενδιαφερομένων παραγωγών, μεταποιητών, αγροτών, συλλογικών φορέων, αλλά και καταναλωτών – πολιτών.
Το έργο ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το Δήμο Αγρινίου και τις Συλλογικές Αγροτικές Οργανώσεις της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Ωστόσο μέχρι τώρα η συμμετοχή είναι ελάχιστη και η παρουσία του ενημερωτικού σταντ δεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον.
Κύριος στόχος πάντως της εκδήλωσης , αντίστοιχες της οποίας θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, είναι η πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων (παραγωγών, μεταποιητών, αγροτικών συνεταιρισμών, καταναλωτών, κλπ.) για τις υπηρεσίες που προσφέρει το έργο και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να εγγραφεί στην πλατφόρμα του έργου και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της.
Στο σταντ της πλατείας επιδεικνύεται η πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Καλαθιού και γίνεται άμεση εγγραφή των ενδιαφερομένων αλλά και εκπαίδευση τους στο χειρισμό και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, με παράλληλη διάθεση του προωθητικού υλικού.
Παρόντες τώρα στην πλατεία είναι -μεταξύ άλλων -ο αντιπεριφερειάρχης Ν.Υφαντής και η νεοεκλεγείσα αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταράκα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.