Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Χωρίς τίτλο4twtw4et
Aνακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την εκδήλωση του Μεσολογγίου
Με επιτυχία διεξήχθη η χθεσινή εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου στην Ι.Π. Μεσολογγίου με ομιλητές υπ. ευρωβουλευτές του κινήματος, τον υπ. Δήμαρχο  Ι.Π. Μεσολογγίου, τον υπ. Περιφερειάρχη και βουλευτές του Κινήματος. Πρώτος τον λόγο πήρε ο βουλευτής του νομού Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπαρμπαρούσης και παρουσίασε τους καλεσμένους στο κοινό. Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι υπ. ευρωβουλευτές του κινήματος, ο Ντάικος Κώστας οπού αναφέρθηκε στης ευθύνες της Ε.Ε. και των πολιτικών που αποστέλλουν στην Ευρώπη τα πολιτικά κόμματα, ο Κωνσταντίνου Νικόλαος που καυτηρίασε την άσχημη θέα της κατεστραμένης Ελληνικής Σημαίας του Ξενοκράτειου, ο Μποβιάτσος Κωνσταντίνος που μας μετέφερε τον Εθνικιστικό παλμό της Ευρώπης, ο Ηλίας Ηλιακόπουλος που με νομικά επιχειρήματα συνέτριψε την καθεστωτική προπαγάνδα και η Γιούλη Κοκκότη με την διπλή της ιδιότητα, αφού είναι και υπ. Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, μας μίλησε για την διαχρονική σημασία της οικογένειας μιας και η ίδια είναι πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων Ελλήνων.
   Κατόπιν το λόγο πήρε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Νικόλαος Κρέσπης που αναφέρθηκε στη δολοφονία του αστυνομικού στην Ηλεία από μέλος “ευπαθής” κοινωνικά ομάδας και ο αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νιας Λεωνίδας Σταθόπουλος που ζήτησε την συμμετοχή όλων στον Αγώνα τον Καλό. Στο βήμα με τη σειρά του ο υπ. Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Δημήτρης Μακρής και ο υπ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Ρήγας που ανέλυσαν διεξοδικά τα προγράμματα διακυβέρνησης του δήμου και της περιφέρειας αντίστοιχα, τονίζοντας και στις δυο περιπτώσεις, πόσο σημαντική είναι η στήριξη της Ελληνικής Αυγής.
   Τέλος, ο βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης, με την παρρησία του λόγου του, μεταξύ άλλων τόνισε πως η Νίκη είναι δίκη μας από τη στιγμή που και μόνο κατεβάζουμε τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Αυγής για τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
 Με το πέρας των ομιλιών ως είθισται σε στάση προσοχής και με ψηλά της Σημαίες εψάλλει ο Εθνικός μας Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.