Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Εκδηλώσεις από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτό)

Εκδηλώσεις από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτό)

Την Τετάρτη  3 του Δεκέμβρη η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου θέλοντας να τιμήσει τους μακροχρόνιους αγώνες των ατόμων με αναπηρίες για διεκδίκηση ίσων δικαιωμάτων και ευκαιριών στη ζωή καθώς και για καλύτερες συνθήκες αποθεραπείας και διαβίωσης, πραγματοποίησε τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στο κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ φιλοξενήθηκαν οι μαθητές της Έκτης Τάξης του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου για να πραγματοποιήσουν κοινές δραστηριότητες (θέατρο, μουσική, ζωγραφική, κατασκευή) με τα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της ΕΛΕΠΑΠ. Οι μαθητές του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου βίωσαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αγκάλιασαν με αγάπη, στοργή και τρυφερότητα τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και εκείνα εκδήλωσαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους.
Το όλο πρόγραμμα οργάνωσε ομάδα εμψυχωτών την οποία αποτελούσαν οι κ.κ. Γεωργία Νικολάου, Μαίρη Κολοκύθα, Μαρία Μαχαλιώτη και Θοδωρής Νεοφώτιστος, τους οποίους η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί πολύ καθώς και τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Andre Alves που με την παρουσία του στην ΕΛΕΠΑΠ ενθουσίασε τους μικρούς μαθητές, μοιράζοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.
Το ίδιο βράδυ στις 7:30 μ.μ. στη ζεστή, χριστουγεννιάτικα στολισμένη αίθουσα τελετών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου οι καθηγητές έπαιξαν « Μουσική για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ».
Το πρόγραμμα που περιλάμβανε σπουδαίους συνθέτες της κλασσικής μουσικής, ήταν υψηλής αισθητικής εκτέλεσης. Όσοι παρευρέθηκαν ένιωσαν την ευφροσύνη, τη γαλήνη και την αγαλλίαση που προσφέρει η τέχνη της μουσικής.
Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τις ακούραστες και δραστήριες κυρία Βιβή Μαδιά και κυρία Ελένη Αθανασιά (διευθύντρια και υποδιευθύντρια αντίστοιχα του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου) καθώς και τους καθηγητές που οργάνωσαν αυτή τη μοναδική και υπέροχη βραδιά. Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της, το προσωπικό και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ εξάλλου εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.