Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Εκδηλώσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τα προγράμματα ΕΣΠΑ

indexΟ «Κοινωνικός Δεσμός – ΙΝΚΑ» στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους πολίτες – καταναλωτές της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας.
Ο Κοινωνικός Δεσμός – Ινστιτούτο Καταναλωτών Αγρινίου σκοπό έχει την προστασία των καταναλωτών τόσο με τη στενή όσο και με την ευρύτερη έννοια του όρου, δηλαδή του αγοραστή και του χρήστη προϊόντων ή και υπηρεσιών πάσης φύσεως.
Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί έχει διαμορφωθεί ως εξής :
«Υπερχρεωμένα νοικοκυριά – βήματα για την αναστολή των πλειστηριασμών» & «Ευκαιρίες και δυνατότητες από τα προγράμματα ΕΣΠΑ».
Έχει καθοριστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα με πρώτη εκδήλωση την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στο Θέρμο και συνεχίζονται την Κυριακή 23 Μαρτίου στην Αμφιλοχία, την Κυριακή 30 Μαρτίου στο Καρπενήσι και το Σάββατο 26 Απριλίου στην Ναύπακτο.
Στις εκδηλώσεις τις απόψεις τους θα αναπτύξουν οι κ. κ. Βασίλειος Παπαβασιλείου Οικονομολόγος , Ρούλα Σκαρλίγκου Σύμβουλος Επιχειρήσεων ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
«Η ενημέρωση και η πληροφόρηση στις ιδιαίτερα σημερινές οικονομικές συγκυρίες διαδραματίζει σημαντικό ρόλο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.