Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Εκδηλώσεις κατά της εκτροπής του Αχελώου

Εκδηλώσεις κατά της εκτροπής του Αχελώου
Από την Παρασκευή 10 Ιουλίου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις κατά της εκτροπής του Αχελώου σε Αγρίνιο και Άρτα. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 10/7 έγινε συζήτηση και προβολή ντοκιμαντέρ στο Αυτοδιαχειρζόμενο στέκι Αγρινίου. Οι δράσεις στο Αγρίνιο συνεχίστηκαν και το Σάββατο 11/7 με συγκέντρωση –συναυλία διαμαρτυρίας στην γέφυρα του Αχελώου, στον Στράτο. Είναι η γέφυρα που είναι στην είσοδο του Αγρινίου όταν κάποιος έρχεται από τα Ιωάννινα.

Αυτή τη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 17/7 και στις 8:00μμ θα γίνει εκδήλωση για το έγκλημα του Αχελώου στην Άρτα, στην πλατεία Σκουφά απέναντι από την Παρηγορήτισσα. Η εκδήλωση εκεί θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο και στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στην Αθήνα την Πέμπτη στις 23/7 και 8:00μμ στο λόφο του Στρέφη, όπου θα γίνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα τον Αχελώο και ενάντια στην εκτροπή του.

Τέλος όλες οι εκδηλώσεις θα καλέσουν σε συμμετοχή στην πορεία ενάντια στην εκτροπή του Αχελώου που θα γίνει τον Αύγουστο στο φράγμα της Μεσοχώρας.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από:

-Πρωτοβουλία αγώνα από το λόφο του Στρέφη για την Γη και την ελευθερία.

-Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι στο Αγρίνιο

-Ανοιχτή Συνέλευση (Άρτα)

πηγή athens.indymedia.org

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.