Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Εκδρομή της ΓΕΑ στην Κωνσταντινούπολη

Εκδρομή της ΓΕΑ στην Κωνσταντινούπολη

< ?xml:namespace prefix = o />Το Τμήμα Εκδρομών και Περιηγήσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με την έναρξη της περιόδου 2009-2010 προγραμματίζει την πρώτη φθινοπωρινή του εκδρομή για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί οδικώς, είναι διάρκειας επτά (7) ημερών, από 23 έως 29 Οκτωβρίου 2009, είναι οικονομικά προσιτή , 360,00€ το άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο και ημιδιατροφή στην Κωνσταντινούπολη.

Η εκκίνηση θα γίνει από το Αγρίνιο, θα ακολουθηθεί η διαδρομή Αγρίνιο-Άρτα –Κόμβος Εγνατίας οδού στα Ιωάννινα και εν συνεχεία θα ακολουθηθεί η νέα σύγχρονη ευρωπαϊκών προδιαγραφών οδός, με πολλά τούνελ, γέφυρες και αερογέφυρες κλπ., ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της πατρίδας μας.

Στην Κωνσταντινούπολη που είναι ο κύριος προορισμός – τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις – η διαμονή θα γίνει σε ξενοδοχείο CRISTAL HOTEL, 4 αστέρων, στο κέντρο ΤΑΞΙΜ και θα δοθεί η ευκαιρία να γίνουν επισκέψεις στα αξιοθέατα της πόλης, στις μεγάλες αγορές με τις προκλητικές τιμές τους και τα ιστορικά μνημεία, εκεί όπου ο θρύλος, η παράδοση και η ιστορία παντρεύονται και πλημμυρίζει από ρίγη συγκινήσεως και θαυμασμού κάθε ελληνική ψυχή.

Επίσης θα γίνει επίσκεψη στα Πριγκηπονήσια και προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο.

Κατά τη μετάβαση και την επιστροφή θα γίνει διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, αντίστοιχα.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος, με μεγάλη εμπειρία σε εκδρομές Εξωτερικού, υπόσχονται ότι η εκδρομή αυτή, με το πλούσιο και άνετο πρόγραμμά της, θα αφήσει ωραίες αναμνήσεις σε αυτούς που θα συμμετάσχουν.

Αναλυτικό πρόγραμμα υπάρχει στα Γραφεία της ΓΕΑ, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, τηλ. 26410-24767.

< ?xml:namespace prefix = v />< ?xml:namespace prefix = w />

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.