Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Εκλογές υπό βροχή

Εκλογές υπό βροχή

Έπεσε χθες το βράδυ η αυλαία της προεκλογικής περιόδου. Μια μέρα έμεινε ακόμα πριν ανοίξουν οι κάλπες και όπως δείχνει αυτή θα είναι βροχερή υπό καταρρακτώδης βροχή, σαν και αυτή που έριξε τα ξημερώματα στην πόλη μας. (Για αύριο πάντως τα δελτία καιρού δείχνουν μέχρι στιγμής μόνο συννεφιά).

Μιας προεκλογικής περιόδου, που ήταν υποτονική σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Βέβαια σε σχέση με το 2007 υποκειμενική μας πάντα εκτίμηση ο κόσμος έδειξε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά δεν παύει όμως να είναι δύσπιστος, καθώς τα προβλήματα είναι πλέον πολλά που απασχολούν την καθημερινότητα του.
Όσον αφορά το Αγρίνιο, κανένας αρχηγός κόμματος δεν επισκέφτηκε την πόλη μας κατά τη βραχεία αυτή προεκλογική περίοδο. Αντίθετα το βάρος αυτής σήκωσαν ουσιαστικά οι υποψήφιοι των κομμάτων στο νομό μας και οι κομματικοί μηχανισμοί. Οι εξορμήσεις πλέον των πολιτικών αρχηγών απέκτησαν χαρακτήρα περιφερειακό. Πάντως η πόλη μας γέμισε χθες από αρκετούς ετεροδημότες που ήρθαν για να ασκήσουν αύριο τα προεκλογικά τους δικαιώματα.
Η αυλαία λοιπόν σιγά σιγά πέφτει με φόντο τον φθινοπωρινό αυτό καιρό. Ας ελπίσουμε η επόμενη που θα ανοίξει να είναι καλύτερη για όλους μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.