Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Εκλογές με έλεγχο για το κάπνισμα στα μαγαζιά

Εκλογές με έλεγχο για το κάπνισμα στα μαγαζιά

kapn

Στα μικρά της ειδησεογραφίας πρέπει να δίνει κανείς σημασία, στις λεπτομέρειες. Αν είναι να μείνεις στα φανερά, σε αυτά που όλοι μπορούν να αναγνώσουν, δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις ποτέ πως εν μέσω 5 ετών κρίσης δεν βγήκε ένα θεατρικό έργο γι’ αυτή, ένα τραγούδι, ένα κινηματογραφικό(παρά μόνο μισόλογα και κουλτουριάρικες ταινίες με προβληματικές οικογένειες που κυνηγάνε τσιπούρες στις πισίνες των Β.Π.), ένας πίνακας, κάτι. Δεν θα καταλάβεις γιατί ο πρωινός παρουσιαστής στον ΑΝΤ1 παίζει του λαού τα ντέρτια και πάλι συστημικός θεωρείται  και δεν θα καταλάβεις πως όλοι αυτοί μοιάζει να γλύφουν τη βία την οποία εννοείται ότι πολεμούν. Δεν θα καταλάβεις πως απηύδησαν με τα χάλια μας ακόμη και οι Σύροι πρόσφυγες στο Σύνταγμα που στη πορεία διαπίστωσαν  ότι εκείνοι που τους «στήριζαν» δεν είχαν καταλάβει κι οι ίδιοι ότι βαράνε το σκοπό που θέλουν οι διακινητές και οι έμποροι ανθρώπων.

Έτσι και τώρα αν δεις τα πράγματα όπως τα λένε οι πολλοί ο Σαμαράς θέλει πρόεδρο και η αντιπολίτευση θέλει εκλογές πλην εκείνων που «δεν θα ξαναβγούν». Από την ώρα που έσκασαν οι πρώτες δημοσκοπήσεις με την ψαλίδα να κλείνει άρχισαν και πάλι οι συνωμοσίες για το ποιος πληρώνει για να μη γίνουν εκλογές. Ξένα κέντρα, αυτοί που θέλουν να μας φοβίσουν, λεφτά υπάρχουν, έχουμε αέριο να φαν κι οι κότες(σίγουρα, αλλά τι αέριο είναι το θέμα…), του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει, έξω οι βάσεις του θανάτου. Κι όλα αυτά με τη σιγουριά ότι θέλει να κυβερνήσει κάποιος άλλος πιο τσαμπουκαλεμένα που όπως λέει κι ο Βαρουφάκης θα επιμείνει μέχρι το τέλος, θα τους κάνει να ιδρώσουν και στο τέλος να χορέψουν όχι μόνο πεντοζάλη αλλά και βαλς.

Ε, αυτό δεν μπορούν να το διαχειριστούν οι κυβερνητικοί που κάνουν ότι μπορούν για να ΜΗ βγει πρόεδρος και-αντίθετα-να πάμε σε εκλογές τώρα που όλοι βλέπουν τις ανεπάρκειες όλων. Και τι κάνουν, λοιπόν,  οι κυβερνητικοί; Επαναφέρουν τον μόνο σίγουρο τρόπο για να εξοργίσουν τον κόσμο και να πολώσουν, το απόλυτο πυρηνικό όπλο. Το πρώτο μέτρο που εφάρμοσε ο ΓΑΠ την επομένη της νίκης του και μάλιστα με νομοσχέδιο Αβραμόπουλου σαν βάση. Την απαγόρευση του καπνίσματος στα μπαρ κυρίες και κύριοι!

Ναι, η κυβέρνηση σκέφτεται με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας να «ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους(τα μικτά κλιμάκια έχουν ήδη ενημερωθεί!) στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενόψει…εορτών»! Προσέξτε όχι μόνο έλεγχο για το κάπνισμα για να ζοχαδιαστούν όσο γίνεται οι «απέναντι», αλλά και μέσα στις γιορτές για να μην ξέρει κανένας ούτε τι λένε για το θέμα οι οικογενειάρχες! Και ερωτώ μετά από αυτή την είδηση: υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι κάποιος θέλει εκλογή προέδρου κι όχι εκλογές; Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι η μεγάλη είδηση δεν είναι το τέλος του προγράμματος στην εκπνοή του Φλεβάρη;

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.