Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Εκπρόθεσμα και… όλα ανοιχτά!

Εκπρόθεσμα και… όλα ανοιχτά!

140886776739Μπορεί η Λίγκα να άναψε το «πράσινο φως» ώστε να γίνει το ματς στο Αγρίνιο, όμως τα εκπρόθεσμα έγγραφα του ΟΦΗ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά! 

Mε δυσκολία από το απόγευμα της Τρίτης μετά την μαραθώνια συνεδρίαση στην Σούπερ Λίγκα αρκετές ομάδες είχαν ενστάσεις αν θα πρέπει να δοθεί διορία στον ΟΦΗ. Τελικά αυτό έγινε παρά το γεγονός ότι Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Ξάνθη ψήφισαν αντίθετα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης κι αφού η χρονική διορία πέρασε, οι Ηρακλειώτες κατέθεσαν τα έγγραφα τους. Εκπρόθεσμα όμως κι από τότε άρχισε ένας αγώνας δρόμου για το αν θα γίνει το ματς. Άλλαξε πολλές φορές η απόφαση μέχρι την τελική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας κι αφού πριν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με όλες τις ομάδες για την τύχη του παιχνιδιού, από την στιγμή που ο ΟΦΗ ξεπέρασε και την… νέα διορία που του είχε δοθεί.

Πλέον φυσικά και το Παναιτωλικός-ΟΦΗ θα αρχίσει κανονικά στις 17.15μ.μ στο Αγρίνιο, όμως το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει και… τρίτο και τέταρτο ημίχρονο. Αυτό γιατί παραμένουν οι ενστάσεις σε πολλές ομάδες για την απόφαση της Λίγκας και έστω κι ανεπίσημα σε πρώτη φάση τονίζουν πως επιφυλάσσονται να κινηθούν για κάθε νόμιμο δικαίωμα που έχουν.

Ανάμεσα τους φυσικά και ο Παναιτωλικός καθώς από το πρωί οι άνθρωποι του βίωναν τον απόλυτο παραλογισμό καθώς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν αν θα γίνει ένα παιχνίδι που άρχιζε σε λιγότερο από 4 ώρες!!!

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.