Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Εκπτώσεις για τα μέλη της ζητά η Α’ ΕΛΜΕ

Εκπτώσεις για τα μέλη της ζητά η Α’ ΕΛΜΕ

Από Εμπόρους, ΚΤΕΛ και Γεφυρα

 “Τον τελευταίο καιρό η Ένωσή μας γίνεται δέκτης πολλών και απόλυτα δικαιολογημένων παραπόνων για την οικονομική εξαθλίωση του κλάδου. Σε αυτά τα πλαίσια αναζητούμε τρόπους ελάφρυνσης των βαρών των συναδέλφων” υπογραμμίζει το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.Δεν παραλείπει μάλιστα να επισημάνει πως οι εκπαιδευτικοί είναι ένας από τους χειρότερα αμειβόμενους κλάδους μεταξύ των Δημοσίων υπαλλήλων.
Σε αυτό το πλαίσιο το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.
με επιστολή του στη διοικηση του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας
ζητά την “παροχή ειδικής έκπτωσης προς τους μετακινούμενους συναδέλφους που προφανώς θα ισχύει για συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας και του έτους”.
Εξάλλου με επιστολή προς την εταιρία της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, η Α΄ΕΛΜΕ ζητά «Χαρίλαος Τρικούπης» “παροχή ειδικής έκπτωσης προς τους μετακινούμενους συναδέλφους που προφανώς θα ισχύει για συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας και του έτους”. Υπογραμμίζει μάλιστα πως “πολλοί είναι και αυτοί που μετακινούνται χρησιμοποιώντας το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου και που προφανώς θα χρησιμοποιούσαν τη ζεύξη εφόσον είχαν οικονομικό κίνητρο. Καθημερινά δε, η αναλογία αυξάνεται υπέρ της μετακίνησης μέσω του πορθμείου”.
Παράλληλα με επιστολές τους στους εμπορικούς συλλόγος Ναυπάκτου, Αστακού και Μεσολογίου ζητά την “παροχή ειδικής έκπτωσης προς τους Εκπαιδευτικούς με ετήσια ισχύ”.
Το Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας πράττει το αυτονόητο για τα μέλη του. Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι στις απαντήσεις που θα δεχθεί…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.