Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Ελίνι Δημούτσος: “Θα κριθεί στη δύναμη και στη θέληση”

Ελίνι Δημούτσος: “Θα κριθεί στη δύναμη και στη θέληση”

Έναν παλιό γνώριμο θα συναντήσει ο Παναιτωλικός το ερχόμενο Σάββατο στο Περιστέρι. Ο Ελίνι Δημούτσος φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού το 2010 δίνοντας τα διαπιστευτήριά του, ωστόσο αυτή τη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος του. Για το επερχόμενο ματς ο νυν άσσος του Ατρομήτου μίλησε στην «ΠOΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ»(και στον Περικλή Καπούλα). Συγκεκριμένα είπε:
Για τα συναισθήματα που έχει αντιμετωπίζοντας την παλιά του ομάδα:
«Το βλέπω σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Πέρασα καλά στον Παναιτωλικό έξι μήνες και σέβομαι πολύ την ομάδα αλλά αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ατρόμητου και πρέπει να κερδίσουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί».
Για την εντύπωση που έχει σχηματίσει για τη μέχρι στιγμής πορεία του Παναιτωλικού:
«Νομίζω πηγαίνει πολύ καλύτερα απ΄ότι και γω ο ίδιος περίμενα. Έχει κάνει κι ένα διπλό και είναι σημαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας. Έχει και μία πολύ δυνατή έδρα την οποία πρέπει να εκμεταλλευτεί. Πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής πάντως».
Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το σαββατιάτικο ματς:
«Νομίζω θα κριθεί στη δύναμη και τη θέληση. Όποιος το θέλει πιο πολύ το ματς θα πάρει και το αποτέλεσμα. Κοντράρονται δύο πολύ καλές ομάδες και θα είναι ένα καλό παιχνίδι».
Για τους πρώην συμπαίκτες του και φίλους που θα συναντήσει:
«Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους και όντως έχω κάποιους φίλους και θα χαρώ πολύ που θα συναντηθούμε το Σάββατο».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.