Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

“Ελαιόλαδο και επιτραπέζια ελιά. Από το χωράφι στο ράφι”

“Ελαιόλαδο και επιτραπέζια ελιά. Από το χωράφι στο ράφι”

Ο Δήμος Αγρινίου, η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, πραγματοποιούν ημερίδα με θέμα “Ελαιόλαδο και επιτραπέζια ελιά. Από το χωράφι στο ράφι”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας( Παπαστράτου 53 & Σμύρνης )

Εισηγητές θα είναι οι:

1)Αντώνιος Κουντούρης Γεωπόνος, Δ/ντης Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γενικής Δ/νσης Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Π.Α.Α.Τ.). – Η θέση της ελιάς και των προϊόντων της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.-

2)Γεώργιος Οικονόμου Οικονομολόγος, Γενικός Δ/ντης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (Σ.Ε.Β.Ι.Τ.Ε.Λ.). -Το ελληνικό ελαιόλαδο στην εγχώρια και διεθνή αγορά.-

3)Κώστας Ζούκας Οικονομολόγος, Μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών-Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων ελιών (Π.Ε.Μ.Ε.Τ.Ε.), Δ/νων Σύμβουλος «ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ.

-Εξαγωγή επιτραπέζιων ελιών. Προβλήματα και προοπτικές.-

4) Μαγδαληνή Ράππου Γεωπόνος Γενική Δ/νση Φυτικής Παραγωγής του Υ.Π.Α.Α.Τ., πρώην επικεφαλής του Τμήματος Προώθησης στο Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου στη Μαδρίτη.

-Προωθητικές ενέργειες για τα ελαιοκομικά προϊόντα στην Ελλάδα και τις Διεθνείς Αγορές- .

5)Γεώργιος Μιχαλόπουλος Γεωπόνος, Εκπρόσωπος της ΡΟΔΑΞ ΑΓΡΟ ΕΠΕ. -Πιστοποίηση αποτυπωμάτων άνθρακα και νερού.-

6)Αθανάσιος Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, Δ/ντης Παραγωγής GAEA PRODUCTS S.A.

-Τα καλά πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες.-

Ώρα έναρξης 19:00

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.