Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, 2020

Εμείς αυτά γνωρίζουμε…

Το agrinionews.gr ενημερώνει τους αναγνώστες του

κατάλογοςΠαραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό και στα πλαίσια της διαδικασίας χορήγησης διαπιστεύσεων από τον Παναιτωλικό στους συνεργάτες των μέσων ενημέρωσης για τη δημοσιογραφική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων, ο υπεύθυνος του agrinionews.gr ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ για το εξής: πως για πρώτη φορά δεν θα χορηγηθεί διαπίστευση στον επί χρόνια συνεργάτη του (όπως και της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΣ) Περικλή Καπούλα, δεν θα διευκολυνθεί δηλαδή στο να καλύπτει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον αρμόδιο του Γραφείου Τύπου- σε γενικές γραμμές- αυτό συνέβη με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ για λόγους που ο ίδιος ο κ.Κωστούλας αποκλειστικά γνωρίζει. Δεν ήταν δηλαδή σε θέση-ή δεν επιθυμούσε- ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου να ενημερώσει επαρκώς το agrinionews.gr για τους λόγους της απόφασης αυτής. Το agrinionews.gr λοιπόν δεν γνωρίζει τα αίτια που ώθησαν τον κ. Φώτη Κωστούλα στην απόφαση αποκλεισμού του συγκεκριμένου συνεργάτη του.
Οφείλει όμως το agrinionews.gr να ενημερώσει τους αναγνώστες του ότι γνωρίζει τα εξής:
1ον) Πως θα πορευτεί και στο μέλλον χωρίς αστερίσκους με τον Περικλή Καπούλα γνωρίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε με απόλυτη δεοντολογία και με γνώμονα το καλό της ομάδας. Τα διαπιστευτήρια του τα έχει καταθέσει και έχουν εκτιμηθεί από το αναγνωστικό κοινό (και από πολλούς συνεργάτες της ΠΑΕ, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις τους).
2ον) Το agrinionews.gr θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της έντιμης ενημέρωσης. Της ενημέρωσης δηλαδή χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς συμβιβασμούς. Επιδίωξη του να υπηρετεί το Αγρίνιο και να στηρίζει την ομάδα του τόπου μας, όπως όμως η δεοντολογία απέναντι στον αναγνώστη επιτάσσει. Το agrinionews.gr δεν επιδίωξε ποτέ ούτε επιλεκτική πληροφόρηση ούτε προνομιακή μεταχείριση να έχει.
3ον) Δύναμη του agrinionews.gr είναι η δύναμη των αναγνωστών του. Τον σεβασμό αυτών επιδιώκει και, σύμφωνα τουλάχιστον με τα μηνύματα που οι συνεργάτες του λαμβάνουν, τον έχει κερδίσει. Και σε αυτούς δίνει λογαριασμό. Πρόθεση εξάλλου του agrinionews.gr είναι η διαρκής βελτίωση μηδενίζοντας παράλληλα τις όποιες αστοχίες που- αναπόφευκτα- μπορεί να γίνουν στην προσπάθεια της καθημερινής ενημέρωσης.
Είναι αυτονόητο πως το agrinionews.gr ελπίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ.Φώτης Κωστούλας να αναθεωρήσει την απόφασή του. Εκτιμά πως δικαιούται έστω να ενημερωθεί για τα αίτια της απόφασή του.
Όπως και να έχει πάντως, το agrinionews.gr θα συνεχίσει με τον τρόπο που ξέρει να στέκεται δίπλα στον Παναιτωλικό. Ανεξάρτητα και ακηδεμόνευτα.

 

Τη θέση του Περικλή Καπούλα διαβάστε την ΕΔΩ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. @ Aris Antartis

    Θανάση Κλάρα δε φταις εσύ. Αυτά τα κορόιδα φταίνε που αφήνουν ανοιχτά τα σχόλια από το facebook. Έπρεπε να ήταν δικό μου το site να τρέχεις και να μη φτάνεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.