Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: να δώσουμε βροντερό “παρών” στο συλλαλητήριο για την Υγεία

emporikos-syllogos-agrinioyΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 27-1-2016 που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου και το σύνολο των μαζικών φορέων της πόλης για τις δομές Υγείας στο Νομό.
Καλεί όλους τους εμπόρους (μέλη και μη μέλη του Συλλόγου) την Τετάρτη 27-1-2016 να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά και να δώσουν μαζί με τις οικογένειές τους βροντερό παρών στις 11:00 μ.μ. στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Δημοκρατίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 27-1-2016 που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου και το σύνολο των μαζικών φορέων της πόλης και αφορά την απαράδεκτη, επικίνδυνη και τριτοκοσμική υπολειτουργία του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ αλλά και του συνόλου των ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ στην πόλη μας και στο Νομό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καλεί όλους τους συναδέλφους εμπόρους (μέλη και μη μέλη του Συλλόγου μας) την Τετάρτη 27-1-2016 να κρατήσουν τα καταστήματά τους ΚΛΕΙΣΤΑ και να δώσουν μαζί με τις οικογένειές τους βροντερό παρών στις 11:00 μ.μ. στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Δημοκρατίας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
– ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
– ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.
– ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27-1-2016
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.