Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε κρεοπωλείο στο Ευπάλιο Δωρίδας

bvbnnvb

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου20 Ιουνίου σε κρεοπωλείο στην περιοχή του Ευπαλίου Δωρίδας. Άγνωστοι, προς το παρόν, δράστες τοποθέτησαν 8 γκαζάκια στην πρόσοψη ενός κτιρίου στο ισόγειο του οποίου στεγάζεται το κρεοπωλείο στο οποίο ιδιοκτήτες είναι δύο αδέρφια από την περιοχή.

Ο δράστης ή οι δράστες στη συνέχεια έχυσαν εύφλεκτο υγρό και από απόσταση 10 περίπου μέτρων έβαλαν φωτιά στο υγρό που κατέληγε στην βάση από τα γκαζάκια.

Ακολούθησε έκρηξη και εκδηλώθηκε φωτιά με τους κατοίκους της περιοχής να πετιούνται έντρομοι και να βγαίνουν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους για να δουν τι συμβαίνει. Κάποιοι εξ αυτών, έσπευσαν στο κατάστημα και έσβησαν την φωτιά ενώ άλλοι ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου καθώς και τους ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου Χ.Κ. πρόκειται για ένα περιστατικό που γεννά προβληματισμό στους ίδιους αλλά και σε όλους τους κατοίκους του Ευπαλίου, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, ούτε έχουν διενέξεις με άλλα άτομα. Ωστόσο όπως είπε περιμένει να δει και τα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν και αυτοί τον προβληματισμό τους και την ανησυχία τους για το περιστατικό. Όπως σημειώνει και ο πρόεδρος του Ευπαλίου Κώστας Τσιούστας, η περιοχή είναι φιλήσυχη και δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο της εμπρηστικής επίθεσης.

Να σημειωθεί πως οι έρευνες διεξάγονται από το τμήμα Ασφαλείας της Άμφισσας που έχει επιληφθεί του θέματος, άνδρες του οποίου έχουν συλλέξει στοιχεία από το σημείο της επίθεσης που ίσως οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

http://lepantortv.gr/

1 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.