Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ενδεικτική του κλίματος παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου ενόψει εκλογών

Ενδεικτική του κλίματος παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου ενόψει εκλογών

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διεργασίες στον εμπορικό κόσμο του Αγρινίου εν όψει των εκλογών για το νέο διοικητικό του συμβούλιο (αλλά και το θερινό ωράριο) που θα λάβουν χώρα στις 25 (Τετάρτη) και 26 Μαΐου (Πέμπτη). Σημαντική είναι η Πέμπτη 12η Μαΐου καθώς λήγει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αλλά θεωρείται πλέον δεδομένο ότι τρεις παρατάξεις θα διεκδικήσουν τη στήριξη των Εμπόρων.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου όπου επισημαίνει ότι:

«1/ Μέχρι και σήμερα στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου είναι γνωστό ότι για τις εκλογές στις 25 και 26/5/2011 θα υπάρξουν τουλάχιστον 3 συνδυασμοί.

2/ Η προθεσμία λήγει οριστικά την Πέμπτη 12-5-2011 και ώρα 9:30 μμ.

3/ Όσοι επικεφαλείς ή υποψήφιοι συνδυασμών εμφανίζονται δημόσια με διπολική αντίληψη και καλλιεργούν την εντύπωση ότι θα είναι 2 συνδυασμοί, δεν υπηρετούν τον Σύλλογο ούτε την ιστορία του, ούτε – και αυτό είναι το κυρίαρχο – την αλήθεια.

4/ Η εκλογική νίκη δεν αξίζει τίποτε απολύτως αν έχει επιδιωχθεί και κατακτηθεί με πρακτικές και τεχνάσματα που ευθύνονται για την κρίση του συνδικαλιστικού κινήματος».

Σημειωτέον ότι δημοσίως έχουν εκφραστεί η Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων με επικεφαλής τον κ. Σωκράτη Κωστίκογλου και η ΠΑΣΕΒΕΣ ,συνδικαλιστικός φορέας του ΚΚΕ, που στηρίζει την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων στην οποία μετέχει και ο νυν αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Νικάκης. Η ανακοίνωση αυτή του Εμπορικού Συλλόγου ουσιαστικά έρχεται να σφραγίσει το χάσμα μεταξύ προσώπων που συμπορεύτηκαν τα τελευταία χρόνια στα διοικητικά δρώμενα του και τα οποία θα στελεχώσουν δυο συνδυασμούς καθώς πλέον σε αρκετά σημεία δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.