Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Ενημέρωση αιρετού στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

σχολείο2Παραμένει μεγάλος ο αριθμός των κενών στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας. Λείπουν περισσότεροι από 80 εκπαιδευτικοί στη Γενική Παιδεία και 40 στην Ειδική Αγωγή. Με τις πληροφορίες που έχουμε η 1η φάση αναπληρωτών για τη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση θα γίνει 23-24 Σεπτέμβρη για τη Γενική Παιδεία και 25-26 Σεπτέμβρη για την Ειδική Αγωγή.
Αναλυτικά το ενημερωτικό του αιρετού στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιώργου Δ. Καραμητσόπουλου ,εκλεγμένου με τη «Συμμαχία Καθηγητών»:

Αγαπητοί συνάδελφοι
Το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στις δύο τελευταίες του συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη(27η) και την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη(28η) προχώρησε:
1. Στην τοποθέτηση των λειτουργικά υπεράριθμων καθώς και των ευρισκομένων στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. εκπαιδευτικών, σε λειτουργικά κενά.
2. Στην απόσπαση εκπαιδευτικών εντός του Νομού καθώς και στην τοποθέτηση εκπαιδευτικών αποσπασθέντων από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
3. Στην ολική διάθεση εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας.
4. Στην 1η φάση της μερικής διάθεσης εκπαιδευτικών για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου διδασκαλίας τους.
5. Στην κατάρτιση του πίνακα των λειτουργικών κενών των κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης) και ΠΕ10 Κοινωνιολόγων.
Η επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη.
Παρά τις παραπάνω τοποθετήσεις ο αριθμών των κενών στη Αιτωλοακαρνανία είναι πολύ μεγάλος. Λείπουν περισσότεροι από 80 συνάδελφοι στη Γενική Παιδεία και 40 στην Ειδική Αγωγή. Με τις πληροφορίες που έχουμε η 1η φάση αναπληρωτών για τη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση θα γίνει 23-24 Σεπτέμβρη για τη Γενική Παιδεία και 25-26 Σεπτέμβρη για την Ειδική Αγωγή.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Καραμητσόπουλος Γιώργος
Aιρετό τακτικό μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
[τηλ.6974588255 – mail: georgekaramitsopoulos@gmail.com – georgekar19@gmail.com]

Κίντας Παναγιώτης
Aιρετό αναπληρωματικό μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
[τηλ.6974558833 – mail: kintas@mail.com]

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.