Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Ενημέρωση για την κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο

Ενημέρωση για την κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο

pieriaΕπικαιροποιημένο δελτίο καιρικών φαινομένων εξέδωσε λίγο νωρίτερα η αστυνομία, για τα σημεία που έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω βροχόπτωσης, συσσώρευσης υδάτων, κατολισθήσεων και για τα σημεία που υπάρχει πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση.
 Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας, η ενημέρωση είναι ότι λόγω κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, έχουν αποκλεισθεί τα Δ.Δ. Περδικόβρυση, Λιβαδάκι, Αποδοτίας και Πυλλήνης. Γίνεται μνεία ότι, σε ορισμένα χωριά των Δ.Ε. Αποδοτίας και Πλατάνου, υφίσταται διακοπή ηλεκτροδότησης.
 Λόγω κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, έχουν αποκλεισθεί τα Δ.Δ. Λιμνίτσας, Τερψιθέας, Δ.Ε. Πλατάνου, Λιβαδάκι, Δενδροχωρίου, Δ.Ε. Αποδοτίας, Γρηγορίου, Γραμμένης, Οξiάς, Λεύκας, Μανδρίνης και Κυδωνίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται από το οδικό δίκτυο της Μακριάς Ράχης.
 Λόγω πτώσεις δένδρων και χιονόπτωσης, διεκόπη η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό από Τ.Κ. Ανεμάκι έως Τ.Κ. Ελευθέριανη.
 Στην Επ. Ο. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, από Δ.Δ. Λιμνίτσας έως Τερψιθέα. Η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο για οχήματα κάτω των (3,5) τόνων.
Η νεότερη ενημέρωση από τη Δ.Α. Ακαρνανίας αναφέρει ότι υπάρχει δυσχέρεια κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων, στα κάτωθι σημεία:
o Επ. Ο. Θέρμου – Χαλικίου
o Επ. Ο. Θέρμου – Αργυρό Πηγάδι

[Κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς]
 Λόγω έντονης βροχόπτωσης και εξαιτίας αυξημένου όγκου νερού στην κοίτη του ποταμού Αχελώου, η κυκλοφορία των οχημάτων στις γέφυρες Αυλακίου και Τέμπλας, διεκόπη. Κυκλοφορία διεξάγεται από τη γέφυρα της Τατάρνας.
 Επ. Ο. Θέρμου – Πλατάνου (θέση Σκλήμνα, λόγω κατολισθήσεων).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.