Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Ενημέρωση για τη λειτουργία εκθεσιακού χώρου στη λαχαναγορά (φωτο)

DSCN8825

Συνάντηση εργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων Τριχωνίδα Α.Ε., Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και Ένωση Αγρινίου για την δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού χώρου πώλησης και προβολής τοπικών τυποποιημένων προϊόντων τροφίμων και ποτών της περιοχής του Δήμου Αγρινίου, στο ανακαινισμένο κτίριο της παλιάς λαχαναγοράς στο Αγρίνιο.

Σκοπός της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου ,ήταν η πληροφόρηση των παραγωγών που θα εκθέτουν τα προϊόντα τους στον χώρο.

Η διευθύντρια της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε κα Φρόσω Δελλή, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κ. Μπόκας αλλά και ο Νίκος Καζαντής από την Ένωση Αγρινίου έδωσαν μια σφαιρική εικόνα του πως θα λειτουργήσει αυτός ο νέος χώρος, που σκοπός είναι να είναι προσεγγίσιμος από επισκέπτες, αλλά και επιχειρηματίες που θα θέλουν μια άμεση επαφή με τα τοπικά προϊόντα της πόλης: «Στον χώρο θα γίνονται και εκδηλώσεις γευσιγνωσίας. Θέλουμε να γνωρίζουν τα προϊόντα μας, όχι απλά από τη συσκευασία, αλλά και από τη γεύση τους. Θα γίνονται ακόμη και θεματικές συναντήσεις, ανάλογα με την περίοδο συγκομιδής/ καλλιέργειας του κάθε προϊόντος», εξήγησε η κα. Δελλή.

Υπήρξε παράλληλη προβολή του χώρου που θα στεγάσει την έκθεση τοπικών προϊόντων, καθώς και τα πλεονεκτήματα του σημείου στέγασης: «Είναι σε κεντρικό σημείο της πόλης, σε ένα πολιτιστικό κέντρο που θα στεγάσει παράλληλα και μουσείο της σύγχρονης ιστορίας του Αγρινίου», εξήγησε η διευθύντρια της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ Α.Ε.

DSCN8826 DSCN8830 DSCN8836 DSCN8837

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.