Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Ενημερώνεται ο Συμπαραστάτης του Δημότη

Ενημερώνεται ο Συμπαραστάτης του Δημότη

Untitled-1
Στα πλαίσια της συνεργασίας του με τους εργαζόμενους στο Δήμο Αγρινίου, ο Συμπαραστάτης του Δημότη Κώστας Χειμώνας, είχε συνάντηση στο γραφείο του με το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικαλιστικού τους οργάνου. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα συνεννόησης και συνύπαρξης για την εξυπηρέτηση των Δημοτών.
Ακολούθως ο Συμπαραστάτης επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις της Πολεοδομίας της Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας και της Τοπικής Οικονομικής ανάπτυξης. όπου ενημερώθηκε από τις Διευθύντριες  κ κ. Σταυρούλα Παππά, Μαρία Τσίνα και Χριστίνα Τσιχριτζή, αντίστοιχα  σχετικά με τα αντικείμενα που διεκπεραιώνει εκάστη  Διεύθυνση του Δήμου. Επίσης είχε και μια πρώτη γνωριμία με τους υπαλλήλους των εν λόγω υπηρεσιών.
Τις επόμενες ημέρες ο Συμπαραστάτης θα επισκεφθεί και άλλες υπηρεσιακές μονάδες του Δήμου τα νομικά πρόσωπα.
Οι συναντήσεις αυτές έχουν στόχο την πληρέστερη γνώση του Συμπαραστάτη ως προς την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    Να πας, καλέ μου Συμπαραστάτη, να πας!! Παντού να πας! Και στις Υπηρεσίες του δήμου και των Νομικών Προσώπων (μην ξεχάσεις και την Αναπτυξιακή ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε.) και στα Γραφεία των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων στα χωριά να πας να δεις πώς δουλεύουν οι άνθρωποι και πού ξοδεύουν τα χρήματα που τους δίνει ο δήμος! Και στις συνοικίες των ρομά να πας ν’ ακούσεις τα παράπονά τους, μην κουβαλιούνται εκεί μέσα οι βρομιάρηδες, και στην Επιτροπή που έφτιαξε ο δήμαρχος γι’ αυτούς να επισκεφτείς, για να δεις το έργο που κάνουν γι’ αυτούς και στο Γενικό Γραμματέα του δήμου να πας για συντονισμό του έργου σας και στα Γραφεία των αντιδημάρχων να πας, για να τους συμβουλέψεις πώς να λύνουν τα προβλήματα του δήμου!! Μόνο στο δήμαρχο μην πας! Άστον αυτόν για τα ΜΕΓΑΛΑ έργα του δήμου που βρίσκονται όλα σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και να επισκέπτεται τα χωριά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις τώρα το καλοκαίρι και στα πανηγύρια!! Βρε, πόσο μπροστά βρίσκεται το Αγρίνιο!!!! Μη μου κόψετε το σχόλιο εκεί στο site, γιατί δε βρίζω κανέναν! Αντίθετα επαινώ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.