Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Ενθουσιασμός και χειροκρότημα στο 1ο τουρνουά μπάσκετ της Άλφα Basketball Academy

Ενθουσιασμός και χειροκρότημα στο 1ο τουρνουά μπάσκετ της Άλφα Basketball Academy

spo-alfa-basketballΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά μπάσκετ της ΑΛΦΑ Basketball Academy με την ονομασία “ΑΛΦΑ Happy Day” που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στο Κλειστό του Αγρινίου.
Από νωρίς οι περίπου 65 μικροί αθλητές και αθλήτριες συνοδευόμενοι από γονείς και φίλους συγκεντρώθηκαν στο ΔΑΚ Αγρινίου και με ανυπομονησία περίμεναν τις οδηγίες του coach Ντίνου Καραπιπέρη για το πως θα αγωνιστούν στα διπλά επίδειξης.
Μετά το καλωσόρισμα , ανακοινώθηκαν οι ομάδες και στην αρχή οι μικρότεροι αθλητές και αθλήτριες  έκαναν ασκήσεις προθέρμανσης και μετά έκαναν ένα μικρό διαγωνισμό βολών. Στη συνέχεια οι ομάδες χωρίστηκαν ηλικιακά έπαιξαν 10λεπτους αγώνες για να μπουν στο αγωνιστικό κλίμα.
Το χειροκρότημα συνεχόμενο και ενθουσιασμός των συναθλητών αλλά και των γονέων και φίλων που παρακολουθούσαν από τις κερκίδες ήταν μεγάλος για τις προσπάθειες των αθλητών είτε αυτές ήταν πετυχημένες είτε όχι. Το αποτέλεσμα δεν απασχολούσε κανέναν.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε μια μικρή φωτογράφηση και έπειτα έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Δυστυχώς η πίεση χρόνου δεν επέτρεψε να ολοκληρώθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης και έτσι δόθηκε νέο ραντεβού σε περίπου ένα μήνα για το 2ο τουρνουά “ΑΛΦΑ Happy Day”.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός των άλλων , και ο Πρόεδρος της ΑΣ ΑΛΦΑ 93 κος Κορδάτος Νίκος με την Υπεύθυνη των τμημάτων χορού , ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου κα Καζαντζή Βασιλική , ο Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ Νίκος Σβίγγος , ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ Νεκτάριος Διδασκάλου και παίχτες της ανδρικής ομάδας ο Θοδωρής Σωτηρόπουλος, ο Πάρις Σωτηρόπουλος , ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γεώργας Χάρης και ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας Κωνσταντίνος Φλωρόπουλος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.