Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Μαθήματα χορού από τους “Μερακλήδες”

Μαθήματα χορού από τους “Μερακλήδες”

σημα1 (2) Ο Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου ¨ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ¨ , γνωστός πλέον για το πλούσιο έργο και την πολύπλευρη δράση του, θέλοντας να συμβάλει ακόμη περισσότερο, στην διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, έχει θέσει σε λειτουργία πριν αρκετά χρόνια ένα πρόγραμμα, με το οποίο προσφέρει δωρεάν μαθήματα χορού, για ένα ολόκληρο χρόνο, σε μαθητές δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων.

Για τη φετινή περίοδο 2014-15 επιλέξαμε τα Δημοτικά σχολεία 1ο & 2ο Παναιτωλίου καθώς και το Γυμνάσιο Παναιτωλίου.

Έτσι όποιος μαθητής επιθυμεί, μπορεί να ενταχθεί στα τμήματά μας (υπάρχουν τμήματα για κάθε ηλικία και επίπεδο) και να διδαχτεί τους Ελληνικούς χορούς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης με την εγγραφή του θα παραλάβει και την κάρτα χορευτή του Συλλόγου μας, με την οποία θα μπορεί να μετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ακόμη και στις εκδρομές που οργανώνει ο Σύλλογος, Δωρεάν.

Ακόμη σας γνωρίζουμε ότι λειτουργούν τμήματα ενηλίκων. Όποιο άτομο (μη μαθητής) από το Παναιτώλιο επιθυμεί να ακολουθήσει τα τμήματα αυτά, μιας και η χρονιά αφορά το Παναιτώλιο, θα έχει 50% έκπτωση.

Σας προτείνουμε να επισπευτείτε την ιστοσελίδα μας www.meraklides.gr, καθώς και το facebook για να γνωρίσετε καλύτερα το Σύλλογό μας.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά (εκτός Κυριακής) στα γραφεία του Συλλόγου, Αγράφων 20 Αγρίνιο και ώρα 6-9 μ.μ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. : 26410 55177 & 26410 22926

Κιν. 6945958462

Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου ¨ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ¨

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.