Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Εντονο επεισόδιο Καμμένου-Τσίπρα για τα εξοπλιστικά – Του έκανε νόημα «εμείς τελειώσαμε»

tsipras_kammenos_0Απίστευτο επεισόδιο έγινε στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα εξοπλιστικά.

Με μια χαρακτηριστική κίνηση «εμείς τελειώσαμε» ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος έδειξε στον Πρωθυπουργό ότι διαφωνεί έντονα με το γεγονός ότι δεν είπε ο Πρωθυπουργός μια φράση ότι δεν θα μειωθούν οι εξοπλιστικές δαπάνες.

Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες η αντίδραση Καμμένου ήταν έντονη και έγινε φανερή από αρκετούς ενώ ο κ. Καμμένος βγήκε από την αίθουσα. Πίσω του έσπευσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για να προλάβει να μην πάρει έκταση το επεισόδιο.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε τον ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτο ένα σημείωμα, εκείνος ζήτησε τον λόγο και προέβη σε διευκρινίσεις.

Ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του λίγο αργότερα, αναφέρθηκε στο θέμα, δείχνοντας πόσο ενοχλήθηκε. «Ακουσα τις διευκρινίσεις του υπουργού Οικονομικών. Οι περικοπές ύψους 100 δισ. ευρώ θα γίνουν από πωλήσεις υλικού. Ούτε ένα ευρώ από προσωπικό. Και αυτό θα το διασφαλίσω προσωπικά και εγώ και ο υφυπουργός Αμυνας» είπε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.