Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Εντοπίστηκε ο άνδρας που είχε απειλήσει μέσω Facebook πως θα αυτοκτονήσει

Κάλεσε και στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” πως θα βάλει τέλος στη ζωή τουΑίσιο τέλος είχε η αναζήτηση αρκετών ημερών των αστυνομικών για τον 41χρονο άνδρα από την Αθήνα, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε απειλήσει μέσω του Facebook πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε στα βράχια της περιοχής του Φάρου στο λιμάνι της Πάτρας να αποπειράται να πέσει στη θάλασσα. Νωρίτερα τον είχε ακούσει περαστικός να λέει στο τηλέφωνο πως θα αυτοκτονήσει πέφτοντας στα βράχια και έτσι ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας μαζί με το Λιμενικό κατέφθασαν στο σημείο και τον απέτρεψαν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο ίδιος λίγο πριν τις 5 σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Πατρέως να βρίσκεται έξω από πολυκατοικία, όμως όταν έφθασαν εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο ένα σακ-βουαγιάζ στο οποίο είχε αφήσει ένα σημείωμα.

Στο σημείωμα ανέφερε πως τον είχε εγκαταλείψει η σύζυγός του και δεν μπορούσε να ζήσει τα παιδιά του και για αυτό θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν, όμως μάταια. Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» και είπε ότι θα αυτοκτονήσει στο λιμάνι της Πάτρας.

www.patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.