Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Εντυπωσίασαν οι αθλητές της ΓΕA

Εντυπωσίασαν οι αθλητές της ΓΕA

DSC_0103
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές των Ακαδημιών Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στον 5ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο που διεξήχθη στη Λευκάδα την Κυριακή 17 Μαΐου.
Εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έδωσαν το «παρών» στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Ιονίου με τις συμμετοχές να ξεπερνάνε τις 1200 στον ημιμαραθώνιο δρόμο και στους παράλληλους αγώνες των 10 χμ. και 5 χμ.
Στα 1000 μ. δημοτικών και γυμνασίων όπου συμμετείχαν 400 παιδιά η ΓΕΑ έδωσε δυναμικό παρόν με περισσότερους από 60 αθλητές και όλα τα παιδιά να τρέχουν με χαμόγελο και να απολαμβάνουν τον αγώνα.
Μεγάλε επιτυχίες ήταν της Μαριλένας Μαρτή ,με προπονητή τον Μπάμπη Ποσονίδη, η οποία έκοψε πρώτη το νήμα στα 1000 μ. κοριτσιών δημοτικών και της Σπυριδούλας Τρομπούκη ,με προπονήτρια την Ελένη Νικολοπούλου, η οποία ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας τη τρίτη θέση .
Το καλύτερο παράδειγμα έδωσαν και οι προπονήτριες των ακαδημιών που έτρεξαν και «έλαμψαν» .Η επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελένη Νικολοπούλου έτρεξε στα 10χμ κατακτώντας τη 2η στη γενική κατάταξη γυναικών και 9η σε άντρες-γυναίκες με τον εντυπωσιακό χρόνο 40’.13’’ .Η δυναμική και αγωνίστρια Άννα Ζωναρά έτρεξε στα 21 χμ σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με χρόνο 1.44’41’’, κατακτώντας την 4η θέση στη γενική κατάταξη γυναικών και την πρώτη στη κατηγορία της κερδίζοντας το χρυσό κύπελλο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους μικρούς επίδοξους αθλητές που μαθαίνουν βασικές αξίες και αρχές μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι όσο και στις προπονήτριες των μικρών παιδιών που τους διδάσκουν έμπρακτα αθλητική παιδεία και ήθος.

DSC_0154

DSC_0136

DSC_0130

DSC_0113

DSC_0112

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.