Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

“Ενωτική Κίνηση” με Κουρουμπλή

“Ενωτική Κίνηση” με Κουρουμπλή

Tην ώρα που η χώρα παρακολουθεί άναυδη τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις , μια νέα πολιτική κίνηση, που φέρει τον τίτλο “ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”, κάνει την εμφάνισή της με βασικό πρωτεργάτη της τον Αιτωλοακαρνάνα ανεξάρτητο Βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ιδρυτική διακήρυξη της , όπου εκτός από τα μέλη του προεδρείου μίλησαν και εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και η 14σέλιδη διακήρυξη.
Μετά την υπογραφή της ιδρυτικής διακήρυξης της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, εξελέγη προσωρινή συντονιστική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους :Κασιμάτη Νίνα, Κοτζιάς Νίκος, Κοτσακάς Αντώνης , Κουρουμπλής Παναγιώτης, Μαριάς Νότης, Μητρόπουλος Αλέξης και Τσουκαλάς Δημήτρης.
Εκτιμάται πάντως ότι η “Ενωτική Κίνηση” θα επιδιώξει τη συγκρότηση κλογικού μετώπου με τις άλλες κεντροαριστερές και αντιμνημονιακές δυνάμεις όπως επίμονα εδώ και καιρό διακηρύσσει ο Π.Κουρουμπλής.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Προχωρήσαμε σήμερα στην ίδρυση πολιτικής κίνησης, γιατί πιστεύουμε ότι η πορεία προς την καταστροφή μπορεί να αναταχθεί με δράση και αντίσταση των κοινωνικών δυνάμεων, με την προώθηση μιας εναλλακτικής πολιτικής. Με την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας των ανθρώπων του μόχθου. Με τις αξίες της προόδου και τις δημοκρατικές αρχές οι οποίες βρίσκονται στον πυρήνα των προτάσεών μας. Καθώς το νεοφιλελεύθερο μοντέλο καταρρέει, η έξοδος της πατρίδας μας από το Μνημόνιο και τη δίνη της κρίσης, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με πολιτικές ανασυγκρότησης των εθνικών μας δυνατοτήτων και διαπραγματευτικών ικανοτήτων στο διεθνή καταμερισμό Εργασίας. Καλούμε όλους τους δημοκράτες, όλους τους ριζοσπάστες, όλους τους κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες, όλους τους γνήσιους σοσιαλιστές, όλα τα κοινωνικά κινήματα, να συμβάλουν μαζί μας και με άλλες προοδευτικές και ριζοσπαστικές δυνάμεις στην υλοποίηση ενός αντιμνημονιακού μετώπου για τη σωτηρία της Πατρίδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.