Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ενόχληση Κατσούλη για μια αυτονόητη θέση Μοσχολιού

Ενόχληση Κατσούλη για μια αυτονόητη θέση Μοσχολιού

Επίθεση κατά του δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού εξαπέλυσε (με δηλώσεις του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ) ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης. Αφορμή αυτής, η πρόταση του δημάρχου Αγρινίου για τη δημιουργία Ενιαίας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με έδρα το Αγρίνιο ή εναλλακτικά η δημιουργία διεύθυνσης και υποδιεύθυνσης σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ).
Η πρόταση του δημάρχου Αγρινίου εξέφρασε (ως όφειλε) μια αναγκαιότητα που αφορά στην αποφυγή ταλαιπωρίας εκπαιδευτικών,μαθητών και των οικογενειών τους, που θα πρέπει να διανύουν μέχρι και δεκάδες (ενίοτε και εκατοντάδες)χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν όταν θα καταργηθούν και ουσιαστικά (τυπικά έχουν ήδη καταργηθεί) όλα τα γραφεία της Εκπαιδευσης και θα παραμείνουν μόνο οι διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας στο Μεσολόγγι .
Ο κ. Κατσούλης που έχει ξεσηκώσει όλο το σύμπαν στο παρελθόν για μια σειρά ζητήματα του Μεσολογγίου (αρκετές  φορές βέβαια δικαιολογημένα) ενοχλήθηκε για μια αυτονόητη θέση του συναδέλφου του. Ο κ.Κατσούλης αναρωτιέται αν «τα πληθυσμιακά κριτήρια καταργούν όλα τα υπόλοιπα;». Εμείς αναρωτιόμαστε αν ο ίδιος επιθυμεί την ταλαιπωρία του σχεδόν 60% του  μαθητικού πληθυσμού και των εκπαιδευτικών που θα συμβαίνει χωρίς την υπαρξη γραφείων Εκπαιδευσης στο Αγρίνιο ( φυσικά θεωρούμε αυτονόητη την ύπαρξή τους και στο Μεσολόγγι).

Γνωστός πάντως για τις ατάκες του ο δήμαρχος Μεσολογγίου καταλήγει στις δηλώσεις του: «Στο τέλος θα μας ζητήσουν να ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση από την Τριχωνίδα»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.