Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Εξέδιδε αλλοδαπές και επένδυσε σε αγροτουρισμό!

Εξέδιδε αλλοδαπές και επένδυσε σε αγροτουρισμό!

Σε εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, στο χωριό Στράτος 5χλμ. έξω από το Αγρίνιο στην ΕΟ Αγρινίου- Ιωαννίνων, αστυνομικοί της ασφάλειας πραγματοποίησαν έφοδο στο μπαρ με την επωνυμία “DIVA”, και συνέλαβαν την 52χρονη ιδιοκτήτρια, κάτοικο Αγρινίου, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια εξέδιδε αλλοδαπές γυναίκες, έναντι 125 ευρώ σε πελάτες.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από το μπαρ, 6 δωμάτια που διατηρούσε η 52χρονη. Το μυστικό ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία ωστόσο οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να τη συλλάβουν, γιατί όπως φημολογείται είχε διασυνδέσεις με κόσμο που της παρείχε κάλυψη για τις παράνομες δραστηριότητές της.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Ακαρνανίας, Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, είχε πάρει προσωπικά το θέμα και σε συνεννόηση με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, οργάνωσε μυστική επιχείρηση με αστυνομικούς που εμφανίστηκαν ως πελάτες και κατάφεραν να συλλάβουν την 52χρονη, καθώς και 6 κοπέλες οι οποίες την ώρα της σύλληψής τους πραγματοποιούσαν ερωτικά ραντεβού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπαρ.
Τα χρήματα που της απέφεραν τα ερωτικά ραντεβού που πραγματοποιούσαν οι κοπέλες, η 52χρονη τα επένδυε σε επιχειρήσεις αγροτουρισμού. Οι καταθετικοί λογαριασμοί της δεν έχουν ακόμα ανοίξει, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις, περιέχουν μεγάλα ποσά, χρήματα που προέρχονται από αυτή τη δραστηριότητα.
Οι αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής είχαν γίνει έντονες, και η σύλληψή της 52χρονης έφερε ανακούφιση στην τοπική κοινωνία. Σε βάρος της 52χρονης, έχει σχηματισθεί δικογραφία, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: cosmo.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.