Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Εξετάσεις μετά από…πολύωρη αναμονή στο λιοπύρι

Εξετάσεις μετά από…πολύωρη αναμονή στο λιοπύρι

Mε αφορμή τις εξετάσεις των υποψήφιων μοτοσικλετιστών στο Αγρίνιο, αναγνώστης του agrinionews.gr αναφέρεται στο γεγονός της πολύωρης αναμονής τους στο λιοπύρι και στις συνθήκες που μόνο ευνομούμενη χώρα δεν θυμίζουν. Αναλυτικά αναφέρει ο αναγνώστης:

Αφήνουμε έστω τα ζώα μας, για 4-5 ώρες, χωρίς σκιά, χωρίς νερό, μέσα στον κάμπο του Αγρινίου, το κατακαλόκαιρο, μεσ’ το καταμεσήμερο;;Χθες το καταμεσήμερο, 18.7.12, πόσοι άνθρωποι ήταν εκεί; υποψήφιοι για εξετάσεις, εκπαιδευτές, εξεταστές; (ίσως το σύνολο να πλησίαζε, τους 100ανθρώπους!!)

Παρακαλώ πολύ, αν υπάρχουν τουλάχιστο, κάποιες υγειονομικές υπηρεσίες στην πόλη, ας κατέβουν κάποιο μεσημέρι Τετάρτης, κι αν έχει καύσωνα όπως χθες ίσως χρησιμοποιηθούν, έξω από το δημόσιο ΚΤΕΟ, όπου γίνονται οι εξετάσεις οδήγησης μοτοσικλέτας!!

Για τις χειμωνιάτικές μέρες, δέχομαι, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Για το καλοκαίρι όμως, κυρίως τις μέρες του καύσωνα, ας το κρίνουν κάποιοι ειδικοί!!

Κι ένα δένδρο που υπάρχει στον χώρο των ελιγμών, που θα μπορούσε να προσφέρει την σκιά του, είναι ακάθαρτο όχι μόνο από ξερά χόρτα, κι από σκουπίδια γενικότερα, αλλά και από ανθρώπινες ακαθαρσίες!! … κι ας αφήσουμε το άγχος των εξετάσεων!!

Ίσως να μπορούσε να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση, χωρίς καθόλου έξοδα, αν καθαριζότανε ο χώρος γύρω από το δένδρο, κι αν υπήρχε και η δυνατότητα νερού να ρίξουν ίσως κάποιοι στο πρόσωπό τους, όταν όλα γύρω τους καίνε!!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.