Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Εξινιάστηκε το μπαράζ διαρρήξεων της Δευτέρας σε Βόνιτσα και Αγρίνιο

Εξινιάστηκε το μπαράζ διαρρήξεων της Δευτέρας σε Βόνιτσα και Αγρίνιο

Το μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων της Δευτέρας σε περιοχές του Αγρινίου και της Βόνιτσας εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο Ρομά ηλικίας 17 και 14 ετών, οι οποίοι μαζί με έναν ακόμη 17χρονο, ο οποίος διέφυγε την σύλληψη και αναζητείται, είχαν διαρρήξει πολλά καταστήματα και οχήματα τη Δευτέρα, τη μέρα που το Αγρίνιο γιόρταζε τον Πολιούχο του.
Ειδικότερα το απόγευμα της Δευτέρας στο Αγρίνιο, οι τρεις δράστες αφήρεσαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με το οποίο κινούμενοι στην συνέχεια διέπραξαν κλοπές – διαρρήξεις σε περιοχές της Βόνιτσας και του Αγρινίου. Συγκεκριμένα διέρρηξαν
το εντευκτήριο του Δήμου Αγρινίου, ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στον Άγιο Κωνσταντίνο, κατάστημα γεωργικών μηχανημάτων στο Αγρίνιο, οινομαγειρείο στον Άγιο Κωνσταντίνο ,ταβέρνα στα Παλιάμπελλα Βόνιτσας, ταβέρνα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας και καφετερία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.
Οι δράστες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ ενώ αφαίρεσαν είδη ρουχισμού , ηλεκτρονικές συσκευές , κινητά τηλέφωνα , ποτά και τσιγάρα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ περίπου.Το όχημα ανευρέθηκε και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη αυτού. Μέρος των κλοπιμαίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.
Από την Υποδ/νση Ασφαλείας Αγρινίου η οποία ενεργεί την προανάκριση σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.