Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Επίθεση με γκαζάκι και στην κατοικία αγρινιώτη δικηγόρου!

Επίθεση με γκαζάκι και στην κατοικία αγρινιώτη δικηγόρου!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΝΥΧΤΑΗ επίθεση με γκαζάκια την περασμένη νύχτα σε κατοικία αξιωματικού της Αστυνομίας δεν ήταν η μοναδική στο Αγρίνιο. Σχεδόν ταυτόχρονα στόχος έγινε και η κατοικία του δικηγόρου Αριστείδη Φατούρου.
Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν στο μπαλκόνι του ημιωρόφου της κατοικίας του δικηγόρου ένα γκαζάκι δεμένο με κροτίδα το οποίο εξερράγη προκαλώντας μικρές ζημιές . Το γεγονός πως το μπαλκόνι έχει χαμηλό ύψος έκανε εύκολο το έργο των δραστών που απλώς άφησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό και έσπευσαν να εξαφανιστούν , ελάχιστα λεπτά μάλιστα μετά το συμβάν στην οικία του Ταξιάρχου Φ.Τσόλκα. Οι δύο κατοικίες βρίσκονται στην ίδια περιοχή.
Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τον δικηγόρο που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι του και πλέον ενεργείται προανάκριση. Το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον κ. Φατούρο ο οποίος δηλώνει πως υποψιάζεται συγκεκριμένα άτομα τα ονόματα των οποίων και έχει αναφέρει στις Αρχές. Ο κ. Φατούρος τονίζει μάλιστα πως ανά διαστήματα έχει δεχθεί ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.