Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Αγγελάκας στους Δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου-Βόνιτσας

agg 030

aggel 002 agg 026 agg 031

O Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών, κ.Μανώλης Αγγελάκας, επικεφαλής κλιμακίου υπηρεσιακών παραγόντων, επισκέφτηκε σήμερα  8 Αυγούστου τον Αστακό, έδρα του Δήμου Ξηρομέρου και είχε συνάντηση με τον  Δήμαρχο Ξηρομέρου  κ.Πυθαγόρα Σαμαρά  και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους .

Ο Δήμαρχος  Πυθαγόρας Σαμαράς έθεσε στον  Γενικό Γραμματέα, τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου Ξηρομέρου,  και κύριο θέμα στη  συνάντηση των δυο πλευρών αποτέλεσε η πορεία εξέλιξης των μεγάλων έργων που αφορούν τον Δήμο καθώς και άλλα υπηρεσιακά  θέματα. Επίσης συζητήθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιοχή και ιδιαίτερα το θέμα της έλλειψης προσωπικού για τη στελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Στη συνέχεια ο κ. Αγγελάκας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, κ. Σολδάτο και συζήτησε τα τρέχοντα προβλήματα του δήμου. Ο κ. Σολδάτος έθεσε, επίσης, στον ΓΓ το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις ελλείψεις, που υπάρχουν σε προσωπικό, στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας.

Ο κ. Αγγελάκας δήλωσε ότι θα κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για να βοηθήσει στην επίλυση των παραπάνω προβλημάτων. Κατόπιν ο κ. Αγγελάκας συμμετείχε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

 

Με τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Νικο Σολδάτο
Με τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Νικο Σολδάτο

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.