Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Επίσκεψη Μουσουρούλη

unnamedΟ Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης, αύριο Κυριακή 13 Απριλίου θα επισκεφθεί την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 188ης επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων.Την Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου , ο Βουλευτής θα μεταβεί στο Αγρίνιο και τη Ναύπακτο, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας και φορείς, καθώς και ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Γιώργος Κ.

    Όλοι αύριο στο Μεσολόγγι, να υποδεχτούμε τον κ. Μουσουρούλη, από ότι πληροφορούμαι θα υπάρχουν και ψητά αρνιά να γιορτάσουμε την έξοδο στις αγορές. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία.

    (προς τους αρμοδίους του μπλόκ. Τέτοια λογοκρισία δεν επέβαλε ούτε η Απριλιανή δικτατορία, τί φοβηθήκατε; Μην στεναχωρηθεί ο κ. Σπήλιος ή χαλάσω το γλέντι για την έξοδο στις αγορές; Εντάξει δεν σας ξαναενοχλώ. Γειά σας)

  2. Γιώργος Κ.

    Παρακαλώ επειδή ο παραπάνω σχολιασμός μου, από λάθος έγινε στο μπλόκ το δικό σας, οφείλω να ζητήσω συγνώμη, κι ας μείνει και το σχόλιό μου αυτό, όσο υπάρχει και το πρηγούμενο για αποκατάσταση της αλήθειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.