Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Σαμαρά σε εργοτάξιο της Ιονίας Οδού

Επίσκεψη Σαμαρά σε εργοτάξιο της Ιονίας Οδού

550_334_360814Το τρίτο και τελευταίο κομμάτι στο σημείο Καμπής της Ιονίας Οδού, που ενώνει την ‘Αρτα με τα Ιωάννινα, επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Συνομιλώντας με τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «όλα αυτά είναι το τέλος της απομόνωσης και θα οδηγήσουν την περιοχή σε μεγάλη ανάπτυξη», ενώ πρόσθεσε ότι «θα υπάρξει συνέχεια στο έργο».

Ο κ. Σαμαράς ρώτησε πόσοι εργάζονται στο συγκεκριμένο έργο και του απάντησαν ότι είναι περίπου 100 εργαζόμενοι αυτή την στιγμή, το έργο θα έχει εξέλιξη και τον Μάρτιο θα αρχίσει η ασφαλτόστρωση.

Οπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ο αντιπεφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό «που έβγαλε από το αδιέξοδο τα μεγάλα έργα της περιοχής, σημειώνοντας ότι είναι δρόμος ανάπτυξης. «Στόχος είναι να συνδεθεί η Ιόνια Οδός με τον ορεινό όγκο και τον Αμβρακικό κόλπο» είπε ο κ. Ψαθάς και σημείωσε: «ελπίζουμε στο νέο ΕΣΠΑ καθώς είχαμε απογοητευθεί».

Επίσης, στον κ. Σαμαρά παρουσίασαν τον χάρτη με τα σημεία που είναι υπό κατασκευή στην Ιόνια Οδό. Πρόκειται για εννέα ανισόπεδους κόμβους και οκτώ γέφυρες και μία σήραγγα 900 μέτρων με χρονοδιάγραμμα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.

real.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.