Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

O Σαμαράς στο Αγρίνιο.Τι είπε για το νομό…(φωτό)

O Σαμαράς στο Αγρίνιο.Τι είπε για το νομό…(φωτό)

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τους εκπροσώπους των φορέων της Αιτωλοακαρνανίας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Αγρίνιο. O  πρόεδρος της ΝΔ ερχόμενος από το Μεσολόγγι έγινε με θέρμη δεκτός από στελέχη και προ ολίγου  ανέπτυξε πλήρως το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος του μιλώντας σε ένα ακροατήριο το οποίο αποτελούσαν αφενός εκπρόσωποι φορέων και αφετέρου κομματικά στελέχη από όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Αντώνης Σαμαράς, πριν πάρει το λόγο, άκουσε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Τσιχριτζή να αναπτύσσει σφαιρικά το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον στο Νομό μας αλλά και να θέτει τις  κυρίαρχες διεκδικήσεις της  Αιτωλοακαρνανίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου μάλιστα πρόσφερε τρία δώρα στον πρόεδρο της ΝΔ, εκ των οποίων ένα βιβλίο για τον Αχελώο. “Σας το προσφέρω για να το διαβάστε ελπίζοντας να αλλάξει  η θέση του κόμματος σας για την εκτροπή” ανέφερε ο κ. Τσιχριτζής απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ  άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε διεξοδικά για όλες τις πτυχές της οικονομίας. Για τα τοπικά ζήτημα έθεσε ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση της  Ιόνιας Οδού και την ανάγκη χωροθέτησης ΒΙΟΠΑ και ΑΠΕ στο Νομό. Μίλησε εξάλλου για το Πλατυγιάλι («το ότι δεν προχώρησε η επένδυση του Κατάρ δεν σημαίνει ότι το λιμάνι δεν πρέπει να αναπτυχθεί» είπε) ενώ έκανε και λόγο για την ανάγκη να λάβει αντισταθμιστικά η Αιτωλοακαρνανία από τη ΔΕΗ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.