Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Επίσκεψη Σταμάτη στο Δήμο Θεστιέων

Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία επαφών με τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια, για να ενημερωθεί δια στόματος Δημοτικών Αρχών, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης, επισκέφθηκε το δήμο Θεστιέων.
Ο κ. Σταμάτης παρακολούθησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου άκουσε τα προβλήματα του δήμου, συζήτησε τις προοπτικές που δημιουργούνται με το νέο σχέδιο Καλλικράτης και ενημερώθηκε από το δήμαρχο Δημήτρη Τραπεζιώτη για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και γι αυτά που πρόκειται το επόμενο διάστημα να δημοπρατηθούν.
Συνεχίζοντας ο κ.Τραπεζιώτης σημείωσε ότι το νέο διευρυμένο σχήμα του Δήμου, δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εφαρμογή αυτών των αρχών ανάπτυξης.
Με τη σειρά του ο κ.Σταμάτης αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους για τις ευχές τους αναφέρθηκε στο σχέδιο Καλλικράτης και τόνισε ότι οι Δήμοι πρέπει πλέον να λειτουργήσουν υιοθετώντας σύγχρονα εργαλεία διοίκησης ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι ,αποτελεσματικότεροι και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες.

Αναφερόμενος στα έργα ο κ. Σταμάτης έδωσε συγχαρητήρια στο δήμαρχο Θεστιέων για το έργο της αποχέτευσης το οποίο δημοπρατείται στις 23 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι πρέπει να λυθεί το μεγάλο θέμα του κυκλοφοριακού. Ως πρώτο στόχο ο κ. Σταμάτης μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές έθεσε την αξιοποίηση της λίμνης Τριχωνίδας ως πυλώνα ανάπτυξης και είπε συγκεκριμένα «η Τριχωνίδα είναι το χρυσάφι της περιοχής μας που πρέπει να αξιοποιήσουμε άμεσα «το νερό μας». Είναι η μεγάλη μας δύναμη . Το Αγρίνιο είναι η νέα μεγάλη λιμνούπολη της Ελλάδος . Έχει 5 λίμνες. Η πρώτη μεγαλύτερη και ομορφότερη είναι η Τριχωνίδα.
Μιλώντας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ.Σταμάτης τόνισε ότι κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια
«Σας ανακοίνωσα κάποιους από τους υποψηφίους συνεργάτες μου, εγώ είμαι εδώ χωρίς παρωπίδες, χωρίς αποκλεισμούς να δεχτώ όποια συνεργασία μου προταθεί.
Όλοι κάνουμε λάθη και δεν θα κρίνω αυτά τα λάθη. Εγώ κρίνω μόνο την πολιτική διάσταση των πραγμάτων και όπου διαφωνούσα, διαφωνούσα σε πολιτικό επίπεδο και όχι με ανθρώπους και πρόσωπα. Δεν έκρινα ποτέ ανθρώπους και πρόσωπα. Έκρινα πάντα και κρίνω πολιτικές. Έτσι θέλω να καταλήξω και να πω ότι ο Δημήτρης Τραπεζιώτης είναι όχι χρήσιμος αλλά απαραίτητος για τα νέα δεδομένα της αυτοδιοίκησης για τον Καλλικράτη . Στον νέο Καλλικράτιο δήμο, η παρουσία του είναι υποχρεωτικά απαραίτητη».
Απευθυνόμενος στον δήμαρχο Θεστιέων είπε «συμφωνώ στις γενικές σου προγραμματικές θέσεις, στην άποψη σου για τα πολιτικά πράγματα, στην θέση σου για το μνημόνιο. Εγώ έχω πάντοτε για σένα και για τους συνεργάτες σου ανοιχτό το ψηφοδέλτιο μου και θα κάνω δημοσίως μια πρόκληση και πρόσκληση να έρθεις να συμπράξουμε ως παρατάξεις . Όλοι εσείς εδώ που είσαστε παρόντες έχετε προσφέρει εμπειρία και υπάρχει χώρος για όλους στο ψηφοδέλτιο μου. Υπάρχει χώρος είτε εντός είτε εκτός του ψηφοδελτίου για κοινή προσπάθεια .Τα ψηφοδέλτια τα οποία θα ανακοινώσω σε λίγες μέρες θα είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας γιατί θα προσπαθήσω όσον το δυνατό να εκπροσωπούνται όλες οι κοινωνικές τάξεις , και όλες οι απόψεις οι πολιτικές και οι κομματικές .Στο ψηφοδέλτιο που θα παρουσιάσω εντός ολίγων ημερών θα περιλαμβάνονται νέοι άνθρωποι , άνθρωποι που έχουν ενδιαφέρον και θέληση να βοηθήσουν .

Γραφείο Τύπου
7-10-2010

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.