Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Επίσκεψη του Συλλόγου Eμπεσιωτών στο νέο μουσείο της Ακρόπολης

Επίσκεψη του Συλλόγου Eμπεσιωτών στο νέο μουσείο της ΑκρόποληςΣτην 14η τακτική συνεδρίαση του Συλλόγου μας, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης την Κυριακή 25 Απριλίου 2010.

Ο Σύλλογος των Εμπεσιωτών σας καλεί σε έναν περίπατο στις αίθουσες του νέου μουσείου της Ακρόπολης, σε μια διαδρομή στην ιστορία, ανάμεσα στα αριστουργήματα της Αρχαϊκής και Κλασικής εποχής αλλά και στις αρχαίες γειτονιές της Αθήνας.

Το μουσείο της Ακρόπολης, με εκθέματα ιστορίας 3.000 χρόνων, έχει ανοίξει τις πύλες του από τις 21 Ιουνίου του 2009. Παρέχει τη μοναδική δυνατότητα στον επισκέπτη να βλέπει συγχρόνως τα αρχιτεκτονικά γλυπτά του Παρθενώνα στο νέο μουσείο και τον ίδιο τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη.

Περισσότεροι από 1.000.000 άνθρωποι, από κάθε γωνιά της γης, έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο χώρο.

Η ώρα συνάντησης έχει ορισθεί στις 12.00 το μεσημέρι στην είσοδο του μουσείου. Η περιήγηση θα γίνει από ξεναγό. Με το τέλος της περιήγησης θα κατευθυνθούμε στην ταβέρνα «Η Πλακιώτισσα», η οποία βρίσκεται στην οδό Διον. Αεροπαγίτου 7, στην Πλάκα.

Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των είκοσι (20) ευρώ και περιλαμβάνει: είσοδο και ξενάγηση στο Μουσείο, πλήρες μενού, ποτά και διασκέδαση με ζωντανή μουσική στην ταβέρνα.

Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πατσαούρα Βασίλη: 2107640314 6972037949

Σας περιμένουμε!

Για το Διοικητικό συμβούλιο

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

Βασίλης Πατσαούρας Αγγελική Δημάκη

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.