Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

O Nίκος Μουρκούσης σε Λεσίνι και Κατοχή

O Nίκος Μουρκούσης σε Λεσίνι και Κατοχή

 

po-mourkousis-periodia-lesini-katoxi1

Το Λεσίνι και την Κατοχή επισκέφθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Μουρκούσης, επικεφαλής ολόκληρου του συνδυασμού του.  Για τις επισκέψεις αυτές αναφέρονται τα εξής σε ανακοίνωση του συνδυασμού του:

Ο γιατρός είναι πολύ γνωστός στην περιοχή, αφού θήτευσε εκεί επί πενταετία και έκτοτε στο Κέντρο Υγείας ήταν οικογενειακός γιατρός εκατοντάδων οικογενειών. Επιπλέον, διατηρεί φιλικές σχέσεις με το σύνολο των κατοίκων, που τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται.
Σε ιδιαίτερα θετική και φιλική ατμόσφαιρα, οι δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, έγιναν ένθερμα δεκτοί από τους δημότες της περιοχής. Ο Νίκος Μουρκούσης είχε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς από αυτούς και να συλλέξει τα μεγάλα παράπονα που έχουν από την δημοτική αρχή. Όλοι αισθάνονται παραμελημένοι και έχουν την σαφή αίσθηση ότι, με Δήμαρχο τον Νίκο Μουρκούση, η περιοχή τους θα προσεχθεί ιδιαίτερα.

Ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» με την συνεργασία και συμπαράσταση πολλών συμπολιτών που αγαπούν ιδιαίτερα τον τόπο τους, συλλέγει τα προβλήματα που υπάρχουν και εκπονεί ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων, που θ’ αλλάξουν την γκρίζα εικόνα της περιοχής και θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων, δίνοντας νέες δυνατότητες σ’ αυτή την πανέμορφη και πολύ παραγωγική περιοχή”.

po-mourkousis-periodia-lesini-katoxi2 po-mourkousis-periodia-lesini-katoxi3 po-mourkousis-periodia-lesini-katoxi4 po-mourkousis-periodia-lesini-katoxi5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.