Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 2020

Επανέρχεται ο Κωνσταντόπουλος: “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!”

ImageHandler.ashxΠρο ημερών ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Δημητρης Κωνσταντόπουλος βρέθηκε σε εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Ιερού Ησυχαστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Παραβόλα και προχώρησε σε δημόσια εξομολόγηση που έκανε… αίσθηση.

Αναφερόμενος στο σύμφωνο συμβίωσης, δήλωσε: «Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και παπαδοπαίδι και θέλω να έχω τον Θεό. Προσωπικά νιώθω σαν εξομολόγηση αυτά που λέω. Ψηφίσαμε ένα σύμφωνο στη Βουλή. Ζήτησα να αφαιρεθούν τα δύο άρθρα και μάλιστα το ένα αφορούσε την υιοθεσία και αφαιρέθηκαν. Η μόνη διάταξη που ψηφίστηκε, με λυπεί. Ψηφίστηκε και από εμένα. Ο Θεός να με συγχωρέσει. Νιώθω μεγάλο το βάρος πάνω μου. Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει.»

Αυτές λοιπόν οι αναφορές του βουλευτή προκάλεσαν συζητήσεις, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έτυχαν σχολιασμού κυρίως ειρωνικού. Οπότε ο βουλευτές επανήλθε θεωρώντας σκόπιμο να δώσει διευκρινήσεις μέσω facebook. Εγραψε λοιπόν τα εξής: “Πιστεύω στην ισονομία και την ισοπολιτεία, αλλά και στις προσωπικές και ατομικές ελευθερίες του κάθε ανθρώπου που δεν αφορούν, δε θίγουν και δεν είναι σε καμία περίπτωση εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Το σύμφωνο συμβίωσης, όπως ψηφίστηκε δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια νομική ρύθμιση των προσωπικών, περιουσιακών και κληρονομικών σχέσεων μεταξύ δυο ομοφυλοφίλων. Δεν εμπεριέχονται διατάξεις που αφορούν την υιοθεσία ή τον γάμο, οι οποίες και με βρίσκουν αντίθετο. Ας πάψει επιτέλους ο φαρισαϊσμός και η μισαλλοδοξία. Ο δε αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!”

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΤΑΚΗΣ

    Μητράκη να πας να σε ψηφίσνι οι ντικιντάγκις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.