Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Επαφές Γραμματίδη στην Αιτωλοακαρνανία

grammatidisΚύκλο συναντήσεων στην Αιτωλοακαρνανία προγραμματίζει ο Γιάννος Γραμματίδης, πρόεδρος του «κοινωνικού κινήματος ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ”.
Ειδικότερα ο Γιάννος Γραμματίδης, που τυγχάνει και επίτιμος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, θα βρίσκεται στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και θα επισκεφθεί το Αγρίνιο (την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 κατά τις πρωινές ώρες),  Αμφιλοχία (Πέμπτη 16 Μαρτίου 2016 το απόγευμα) και Μεσολόγγι (την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2016 κατά τις πρωινές ώρες).
Ο κ. Γραμματίδης θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς παράγοντες και φίλους από κάθε πεδίο της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή αλλά και να συζητήσει για τις προοπτικές που υπάρχουν ακόμη και μέσα στο τρέχον εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον. Παράλληλα, ο κ. Γραμματίδης θα συζητήσει τους τρόπους εξόδου της χώρας από την βαριά οικονομική κρίση που επιβαρύνεται από το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα.
Ο εν λόγω πολιτικός φορέας ιδρύθηκε πέρυσι αλλά δεν συμμετείχε σε εκλογές. Το ιδεολογικό του στίγμα προσδιορίστηκε στο χώρο του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.