Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

“Επειδή δεν είχα μπάρμπα στην Κορώνη με θέσανε εκτός Πολιτικής Επιτροπής!”

“Επειδή δεν είχα μπάρμπα στην Κορώνη με θέσανε εκτός Πολιτικής Επιτροπής!”

23Αιχμές για «μαγειρέματα και αποκλεισμούς», στη διάρκεια της εκλογής της Πολιτικής Επιτροπής στο Συνέδριο της ΝΔ, αφήνει στην ευχαριστήρια επιστολή του, ο σύνεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε Αιτ/νιας και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιομάνινας Νίκος Ζώγας, τονίζοντας ότι: «Για την αληθή πραγματικότητα και ως προς την ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν, για να εκλεγεί κάποιος στην Πολιτική Επιτροπή  χρειαζόταν μόνο 150 ψήφοι. Εγώ είχα την τιμή να συγκεντρώσω 315 ψήφους και να καταλάβω την 10η   θέση. Επειδή όμως δεν είχα μπάρμπα στην Κορώνη με θέσανε εκτός Πολιτικής Επιτροπής!». Αναλυτικά η Ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΥ ΖΩΓΑ
Ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου τους 315 συνέδρους που με τίμησαν με την ψήφο τους και ιδιαιτέρως τους Αιτωλοακαρνάνες για την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής που διεξήχθη την Κυριακή 30 Ιουνίου στο 9ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας…………….
Για την αληθή πραγματικότητα και ως προς την ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν, για να εκλεγεί κάποιος στην Πολιτική Επιτροπή  χρειαζόταν μόνο 150 ψήφοι.
Εγώ είχα την τιμή να συγκεντρώσω 315 ψήφους και να καταλλάβω την 10η   θέση.
Επειδή όμως δεν είχα μπάρμπα στην Κορώνη με θέσανε εκτός Πολιτικής Επιτροπής.
Αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι στη ζωή μου έχω μάθει να εκλέγομαι από τον κόσμο και όχι να διορίζομαι.
Γιατί εγώ στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είμαι και θα παραμείνω για την ιδεολογία της και τις αρχές της τις οποίες ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Υ.Γ. Την Ελλάδα θα την ενώσουμε ξανά με τον απλό κόσμο της παράταξης που πιστεύουν το Ζήτω η  Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία.

xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.