Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Επεισόδια μετά το Ακαδημία Μεσολογγίου – Αναγέννηση Θέρμου 1-2

kgh-500x333Ακαδημία Μεσολογγίου – Αναγέννηση Θέρμου 1-2

Όσες φόρες και να τα γράψουμε ,όσες φόρες και να τα πούμε «στου κούφου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» όπως λέει και η παροιμία..

Σε ένα παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, με δυο ομάδες που έβαλαν την μπάλα κάτω και έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, που κάποιες φορές έγινε όμως σκληρό και αντιαθλητικό, με τον διαιτητή να μοιράζει κάρτες εκατέρωθεν , κανείς δεν περίμενε να έχει αυτήν την κατάληξη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το τελικό σφύριγμα του κ. Κατσαούνη θα βρει τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα προς το διαιτητικό τρίο για τις αποφάσεις που πήραν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, την ώρα που θα φτάσει στην πόρτα της εξόδου από το γήπεδο ο διαιτητής για να μπει στα αποδυτήρια θα δεχτεί λεκτική επίθεση από παραβρισκόμενα άτομα στον χώρο των αποδυτηρίων.

Μετά την είσοδο των διαιτητών στα αποδυτήρια θα έχουμε και την αποχώρηση των φιλοξενούμενων από τον αγωνιστικό χώρο για να μεταβούν στα αποδυτήρια, κατά την διάρκεια που οι παίκτες του Θέρμου θα μεταβαίνουν προς τα αποδυτήρια, στον προθάλαμο θα έχουμε την εισβολή από άτομα που θα περιμένουν έξω από την κλειδωμένη είσοδο με αποτέλεσμα για 5 λεπτά να έχουμε μια γενικευμένη σύρραξη.

Τα αποτελέσματα, ο ποδοσφαιριστής του Θερμού Μαραγιάννης Γ. να σπάσει το χέρι του, ο σύμβουλος της ομάδας Σύρρος Βασίλης από τα γυαλιά που φορούσε να τραυματιστεί πάνω από το μάτι καθώς και άλλοι παίκτες να αποχωρίσουν με τραύματα.

Χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όσο αναφορά το παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ ισόπαλο 0-0.

Με πρωταγωνιστή τον Καλαντζή οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου 0-1.

Οι Ακαδημία θα αντιδράσει και θα καταφέρει με τον Κατσαρό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Η ομαδα του θέρμου δεν θα έχει πει την τελευταία λέξη, σουτ του Καλαντζή έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα των γηπεδούχων, και 1-2 που θα είναι και το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι για 15 λεπτά συν τις πολλές καθυστερήσεις, θα αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο λόγο αφελείς θα μας επιτρέψετε να πούμε αποβολής του Χριστάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς την ώρα που γινόταν αλλαγή και ενώ δεν είχε βγει από τον αγωνιστικό χώρο θα βγάλει την μπλούζα του που θα του επιφέρει και την ανάλογη τιμωρία.

Ακαδημία Μεσολογγίου: Τσαπόκος, Δαλδαβάνης, Κωσταντινόπουλος, Κοντομήτσος, Ζηράι, Παλιούρας, Κατσαρός, Πλαστήρας, Τρικαλινός, Φούντας, Αθανασόπουλος.

Αναγέννηση Θέρμου: Αβραμίδης, Καλιακμάνης, Μπίτσης, Μπριάδης, Ξανθόπουλος, Μήτσος, Μαραγιάννης Γ, Παπαθανάσης, Μαραγιάννης, Χριστάκης, Καλαντζής.

Αγωνίστηκαν και οι: Σιακος, Βέλλιος, Τριανταφύλλου.

 www.aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.