Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Επιβάτες σταμάτησαν λεωφορείο

Επιβάτες σταμάτησαν λεωφορείο

Αναστατώθηκαν οι επιβάτες υπεραστικού λεωφορείου Αιτωλοακαρνανίας που ξεκίνησε την προγραμματισμένη, τακτική διαδρομή του από την Αθήνα με τελικό προορισμό το Αγρίνιο, όταν ο οδηγός, κατά την διαδρομή,χρειάστηκε να αλλάξει δύο λάστιχα.Σύμφωνα με τους επιβάτες που επικοινώνησαν με το enikos.gr, ήδη από την αρχή του ταξιδιού, θόρυβος που έφτανε στην καμπίνα των επιβατών προκάλεσε ανησυχία.

Αυτοί που ήταν πιο έμπειροι σε μεγάλα οχήματα ζήτησαν από τον οδηγό εξηγήσεις. Η απάντηση που πήραν δεν τους καθησύχασε και έτσι μετά από λίγη ώρα, περίπου στο ύψος του Ξυλοκάστρου, ένας επιβάτης αφού διαπληκτίστηκε με τον οδηγό, έπεισε τους υπόλοιπους να ζητήσουν επιτακτικά να σταματήσει το λεωφορείο σε βουλκανιζατέρ για έλεγχο.

Ένας από τους επιβαίνοντες κάλεσε την αστυνομία η οποία έσπευσε στον τόπο που είχαν υποδείξει για να πραγματοποιήσει σχετικό έλεγχο. Το λεωφορείο παρέμεινε για περίπου δύο ώρες στο σημείο μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος αλλά κυρίως επειδή χρειάστηκε να αλλάξουν δύο λάστιχα του οχήματος.Πριν λίγο ο κόσμος επιβιβάστηκε πάλι και το όχημα συνέχισε το ταξίδι του προς το Αγρίνιο.

 www.enikos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.