Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Επικεφαλής ο Στεργίου στην Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση

H Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου γνωστοποίησε πως θα συνεχίσει την παρουσία της στα δρώμενα του τοπικού ποδοσφαίρου. Όρισε μάλιστα Διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τον Π.Στεργίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:.

e7c0584255fa6f2981e510285a9e9e4f_XLΜετά από αναλυτική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και έντονο προβληματισμό μεταξύ των μελών της κίνησης μας σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΣΝΑ και την μελλοντική μας πορεία, αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού μας.

Θα είμαστε Παρόντες για να στηρίξουμε και να επαινέσουμε κάθε καλή προσπάθεια και ενέργεια απ’ που κι αν προέρχεται και θα ελέγξουμε και θα στηλιτεύσουμε κάθε αυθαιρεσία και εκτροπή.

Ενδιαφερόμαστε για το καλό και μόνο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τίποτε άλλο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο και το καλύτερο για εμάς. Όσον αφορά τις εκλογές θέλουμε να καταγγείλουμε τις διαδικασίες που προηγήθηκαν τόσο στο παρασκήνιο με πρωινή συγκέντρωση ομάδων στο ξενοδοχείο “ΘΕΟΞΕΝΙΑ”, όσο και κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που ο διάλογος ήταν σχεδόν απαγορευμένος,καθώς και οι τοποθετήσεις των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι της παράταξης μας αντιμετωπίστηκαν ως «ύποπτοι τέλεσης ποινικού αδικήματος» επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν τη διοίκηση της ΕΠΣΝΑ λες και αυτό το δικαίωμα είναι αποκλειστική υπόθεση και προνόμιο των μελών της διοίκησης της ΕΠΣΝΑ και μόνο αυτής.

Παρ’ όλα αυτά έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε και για τον επί πλέον λόγο της παντελούς έλλειψης αντιπολίτευσης στην ΕΠΣΝΑ εξαιτίας του αχαρακτήριστου και αντιδημοκρατικού ισχύοντος καταστατικού, καθώς και την υποχρέωση και ευθύνη που έχουμε απέναντι στις ομάδες που μας στήριξαν και τις υπόλοιπες που είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα αλλάξουν γνώμη.

Το χειρότερο όλων στην εκλογική διαδικασία που πέρασε ήταν η προκλητική εμπλοκή των μελών της επιτροπής διαιτησίας και μερικών αξιολογημένων διαιτητών υπέρ της παράταξης της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣΝΑ.

  Εμπλοκή η οποία ακυρώνει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιρικών σωματείων προς αυτούς και αμφιβάλουμε βάσιμα και δικαιολογημένα για την αντικειμενικότητα και ουδετερότητα των μελών της ηγεσίας της διαιτησίας.

Ελπίζουμε να διαψευστούν γιατί διαφορετικά δυναμιτίζεται η αξιοπιστία των πρωταθλημάτων και δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο απ’ αυτό.

Η ευθύνη για να μην συμβεί αυτό ανήκει εξ ολοκλήρου στον πρόεδρο και στα μελή του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΝΑ και τους καλούμε να διορθώσουν το λάθος που έκαναν επιτρέποντας προεκλογικά τις παρεμβάσεις των μελών της επιτροπής της διαιτησίας, αντικαθιστώντας τους από την επιτροπή αυτή.

Κύριε πρόεδρε και κύριοι σύμβουλοι της ΕΠΣΝΑ πρέπει να ξέρετε ότι τίποτε δεν θα είναι όπως πριν , θα παρακολουθούμε τα πάντα και θα παίρνουμε θέση για τα πάντα.

Εμείς ως Παναιτωλοακαρνανική κίνηση από τώρα και στο εξής και μετά από την παραίτηση από την ηγεσία της κίνησης μας του μέλους μας Δημήτρη Ντάουλα, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του και τον τιμούμε για την ιστορία του στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία, θα εκπροσωπούμαστε από την διοικούσα επιτροπή που συγκροτήθηκε σήμερα ως εξής:

 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παναγιώτης Στεργίου (Πρόεδρος ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

ΜΕΛΗ:

 1. Ιωάννης Αλεξόπουλος

2. Σταμάτης Γιαννιώτης

3. Σοφοκλής Γκουρνέλος

4. Δημήτρης Γρίβας

5. Παναγιώτης Κατσινούλας

6. Ευάγγελος Λιανός

7. Άρης Μητσόπουλος

8. Παναγιώτης Νάκας

9. Γεώργιος Παλαιοπάνος

10. Ιωάννης Πιέρρος

11. Κωνσταντίνος Ρόκκος

12. Χριστόφορος Σαράκης

13. Γεώργιος Τριάντης

14. Μάρκος Φουρλάνης

15. Νικόλαος Χολέβας

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. νεκτάριος αγγελής

    Και κάτι που μου διέφυγε. Μήπως πρέπει να θυμήσω σε κάποιο μέλος της διοικούσας επιτροπής ο οποίος δήλωσε ο αθλητισμός είναι πολιτισμός για τα κατορθώματα του πριν λίγα χρόνια σε κρίσιμο αγώνα στο γήπεδο της Ματαράγκας. Σας ξέρουμε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.