Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Επικηρυγμένος και στην Αλβανία ο Μάριον Κόλα-

kola21Βρίσκεται στο στόχαστρο αιματηρής βεντέτας

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενος ο Αλβανός Μάριον Κόλα, ο οποίος όπως επισημαίνεται δεν τολμά να επιστρέψει στην Αλβανία, καθώς και εκεί είναι επικηρυγμένος από τις οικογένειες δύο ανδρών τους οποίου είχε δολοφονήσει την δεκαετία του 1990.

Ο Κόλα, είχε διαπράξει τη δεκαετία του ’90 δύο άγριες δολοφονίες συγχωριανών του, με τους οποίους είχε διαφορές με αποτέλεσμα να ανοίξει βεντέτα στην Αλβανία, η οποία ονομάζεται «Κανούν». Σύμφωνα με την Espresso, το «Κανούν» περιλαμβάνει τον κανόνα πως «το αίμα ξεπλένεται με αίμα», με αποτέλεσμα ο Αλβανός δολοφόνος να ξέρει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην Αλβανία για κανέναν λόγο, αφού και εκεί είναι ανεπιθύμητος. Τόσο μεγάλη μάλιστα είναι η προσήλωση των Αλβανών στο «Κανούν», που όλοι στενοί συγγενείς του Αλβανού δολοφόνου έχουν εγκαταλείψει την χώρα τους και έχουν βρει καταφύγιο στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι συμμετέχουν στην ευρείας κλίμακας επιχείρηση για τον εντοπισμό του Μάριον Κόλα και του Ιλίρ Κούπα, πιστεύουν ακράδαντα πως τουλάχιστον ο Κόλα πολύ δύσκολα θα εγκαταλείψει την σχετική ασφάλεια που του παρέχουν τα ελληνικά βουνά για την Αλβανία, καθώς στην πατρίδα του υπάρχει ο κίνδυνος να τον δολοφονήσουν λόγω του «Κανούν», ενώ στην Ελλάδα γνωρίζει πως εάν παραδοθεί θα καταλήξει στη φυλακή.

Εχοντας υπόψιν τους αυτό το δεδομένο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τις έρευνες τους στα βουνά της Ηπείρου όπου εκτιμάται πως έχουν βρει καταφύγιο ο Κόλα και κάποια μέλη της συμμορίας του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.