Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Επικριτική η αντιπολίτευση του δήμου Αμφιλοχίας

Επικριτική η αντιπολίτευση του δήμου Αμφιλοχίας

Για Γυμνάσιο Μαλαισιάδας και δαπάνες καρναβαλιού

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αμφιλοχίας Γιάννης Πρεβεζιάνος:

Είναι προφανές ότι κάποιες εκ των αποφάσεων της Πολιτείας θα πρέπει να περνούν και από την κρησσάρα του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2 Μαΐου είπαμε στον κ. Δήμαρχο να πάρουμε απόφαση με την οποία θα εκφράζαμε τη διαφωνία μας για τον τρόπο και τη σκέψη του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων ,όπως του Γυμνασίου Μαλαισιάδας. Δεδομένου ότι η Δημοτική Αρχή δεν έφερε το θέμα για συζήτηση το προηγούμενο διάστημα. Η απάντηση η οποία μας εδόθη ήταν ότι ,υπήρξε συνάντηση φορέων κατά την οποία συμφωνήθηκε να ζητηθεί από το Υπουργείο η αναστολή εκτέλεσης της συγχώνευσης του Γυμνασίου Μαλαισιάδας για την προσεχή σχολική χρονιά. Προκειμένου να ενισχύσουμε την απόφαση ,όπως συμφωνήθηκε ,ζητήσαμε και έγινε δεκτή ομόφωνα η άποψή μας να σταλεί στο Υπουργεί Παιδείας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία θα αναφέρεται το αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της συγχώνευσης του Γυμνασίου Μαλαισιάδας.
Ζούμε πράγματι από τις πιο δύσκολες οικονομικά συνθήκες που μπορούμε να θυμηθούμε. Περικοπές μισθών και ημερομισθίων, ανεργία η οποία καλπάζει, νέοι που ασφυκτιούν σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που τους αποτρέπει ακόμα και να οραματίζονται και χαμόγελα τα οποία χάνονται. ΄Ολοι καλούμαστε να συνεισφέρουμε ,ενίοτε από το υστέρημά μας και για να ξεχνιόμαστε οργανώνονται κάπου κάπου και κάποιες εκδηλώσεις.
Ο δήμος μας οργάνωσε καρναβαλικές εκδηλώσεις ,έτσι για να ξεχαστούμε και φυσικά οι εκδηλώσεις έχουν κόστος. Με μεγάλη έκπληξη κληθήκαμε να αποφασίσουμε για την έγκριση δαπάνης ποσού 5.499 ευρώ για την ηχητική κάλυψη των καρναβαλικών εκδηλώσεων και συνολικά ποσού περίπου 7.500 ευρώ για όλα τα έξοδα των ηχητικών απαιτήσεων των εκδηλώσεων. ΕΛΕΟΣ. Η πλειοψηφία η οποία ενέκρινε την δαπάνη του ποσού των 5.499 ευρώ θεώρησε ότι μάλλον ξενάγησε τους δημότες στο καρναβάλι της Βραζιλίας και όχι της Αμφιλοχίας. Μην ξεχνάμε ,το έχω ξαναπεί .Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια , αλλά πρέπει και να φαίνεται

Για την Μείζονα Αντιπολίτευση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.