Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2020

Επιμένουν για συμπόρευση Σταμάτη με Καμμένο

Eπιμένουν τα δημοσιεύματα για συμπόρευση του ανεξάρτητου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Σταμάτη με το νεοιδρυθέν κόμμα του Πάνου Καμμένου. Άλλωστε ο ίδιος ο βουλευτής με τα κατά καιρούς λεγόμενά του μάλλον τροφοδοτεί αυτό το σενάριο.
Σήμερα το protothema.gr αναφέρει πως στη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προχωρήσουν, οι διαγραμμένοι της ΝΔ, οι οποίοι στη συνέχεια θα προσχωρήσουν στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», την ίδρυση των οποίων ανακοίνωσε ο κ. Πάνος Καμμένος την περασμένη Κυριακή από το Δίστομο.
Από τον κανονισμό της Βουλής προβλέπεται ότι για τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας χρειάζονται κατ’ ελάχιστον δέκα βουλευτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο εγχείρημα που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας -ενδεχομένως αύριο- εκτός από τον κ. Πάνο Καμμένο, θα συμμετέχουν η κυρία Έλενα Κουντουρά, ο κ. Χρήστος Ζώης, ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο κ. Δημήτρης Σταμάτης, ο κ. Παναγιώτης Μελάς, ο κ. Μιχάλης Γιαννάκης, η κυρία Τσαμπίκα Ιατρίδου, η κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο κ. Σπύρος Γαληνός, ο κ. Γιώργος Βαγιωνάς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.