Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Επιμελητήριο: θα παρέχουμε κάθε αρωγή στον αγώνα ενάντια στην εκτροπή

Επιμελητήριο: θα παρέχουμε κάθε αρωγή στον αγώνα ενάντια στην εκτροπή

ektropi_axelwos_aftodioikisi.gr_“Μόνοι μας οι Αιτωλοακαρνάνες συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο έγκλημα της Εκτροπής του Αχελώου”, υπογραμμίζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι τελευταίες διαρροές στον Τύπο, περί της πρόθεσης του Υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έγκλημα της Εκτροπής του Αχελώου, δεν αφήνουν πια καμιά αμφιβολία ότι η Πολιτεία εξακολουθεί να επιδεικνύει την ίδια διαχρονική πρακτική πάνω στο θέμα.
Αγνοεί προκλητικά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και ειδικά την τελευταία καταλυτική απόφασή του, που έκρινε, πέραν πάσης αμφιβολίας , ότι το «έργο» αυτό ζημιώνει και δεν ωφελεί. Αγνοεί ακόμα και την ίδια την υπόσταση της Δικαιοσύνης, ως ανεξάρτητης εξουσίας, που κρίνει το δημόσιο συμφέρον.
Είναι ξεκάθαρο, ότι και η παρούσα κυβέρνηση (όπως και οι προηγούμενες άλλωστε) δεν είναι σε θέση να αντιταχθεί στα μεγάλα εργολαβικά συμφέροντα που προφανώς υπαγορεύουν ένα «έργο» που έχει τόσες φορές κριθεί ως επιβλαβές και που στον πολιτισμένο αλλά και τον αναπτυσσόμενο κόσμο θεωρείται αδιανόητο για την εποχή μας.
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας έχει στηρίξει τους αγώνες των Αιτωλοακαρνάνων-και μάλιστα όχι όλων-εμπράκτως. Με κάθε είδους διευκόλυνση, με επιστημονική συνδρομή, ηθική και νομική υποστήριξη, καθώς και με οικονομικούς πόρους. Δυστυχώς, δεν έχουν πράξει όλοι το καθήκον τους, παρότι εσχάτως έχουν αποδειχτεί, πλείστοι όσοι, λαλίστατοι.
Οι Αιτωλοακαρνάνες θα συνεχίσουν, μόνοι τους όπως πάντα, να παλεύουν ενάντια στον παραλογισμό αυτού του τερατώδους «έργου» και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα εξακολουθήσει να παρέχει κάθε είδους αρωγή στους νέους αγώνες για την επικράτηση της λογικής.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Σημαντική και η συμβολή των βουλευτών της συγκυβέρνησης (ΣΑΛΜΑΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ). Λίγο ντροπή ρε παιδιά. Έστω μία ανακοίνωση. Ούτε τα προσχήματα πια. Ο άλλος μας έχει πρήξει με το ΠΑΣΟΚ και για τα αυτονόητα μόκοα

  2. Τάσος

    @Ευλογητός Αγρινίου

    Ναι αλλά πως και ξέχασες τον Παπαναστασίου; Αυτός αναρχικός είναι ή με τον Αλαβάνο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.